facebook

Як зараз виглядає і чим займається первісток Ірини Білик: шалено нагадує молодого Кузьму Скрябіна (ФОТО)

За кілька днів Ірина Білик вітатиме свого первістка з 25-річчям. Дізнаймося, як виглядає, де перебуває і чим займається Гліб Оверчук та чи зробив матусю бабусею й порівняємо молодика зі Скрябіним.

Ірина Білик хоч і мала силу-силенну романів, заміж виходила не дуже часто. Першим законним чоловіком співачки став Андрій Оверчук, який працював моделлю. І хоча прожили у шлюбі голубки лише 4 роки, устигли завести первістка Гліба.

Хлопчик виріс, зайнявся музичними вправами й став дуже схожим чомусь не на смаглявого батька, а на музиканта Кузьму Скрябіна, з яким Ірина колись співала дуетом. Скоріш за все, на подібну схожість наштовхує довге кучеряве волосся старшого й молодшого артистів.

Як виглядає син Ірини Білик Гліб Оверчук: з татом Андрієм

18 червня Гліб відзначатиме ювілей – чверть століття. Матуся, напевно, привітає сина й покаже, як він нині виглядає, оскільки в мережі можна знайти світлини кількарічної давнини. А нині акаунт Оверчука у соцмережах закритий.

Як виглядає син Ірини Білик Гліб Оверчук: з Андрієм Оверчуком

Гліб захоплювався музикою з дитинства. Навіть у шкільному віці з доньками Юрія Нікітіна та Гаріка Кричевського започаткували музичний гурт. Потім син Білик створив рок-гурт з такими ж брутальними юнаками, як і сам.

Як виглядає син Ірини Білик Гліб Оверчук: з Кузьмою Скрябіним

З материнського гніздечка Оверчук вистрибнув за першої ж ліпшої нагоди. Почав заробляти на життя фрилансом та знайшов собі дівчину до душі. З Алісою вони були знайомі зі школи. Згодом почали жити разом.

Як виглядає син Ірини Білик Гліб Оверчук: з Алісою

Ірина сприйняла невісточку залюбки й благала пару розписатися й подарувати онуків. Та навіть через 5 років кохання молодята не спромоглися цього зробити. Казали, що зіграють весілля в деокупованому Криму, звідки дівчина родом.

Як виглядає син Ірини Білик Гліб Оверчук: з Карлою

Довелося Білик самій завести дитину. Сурогатна матір народила їй Табріза. Щойно почалося повномасштабне вторгнення, Гліба з Алісою бачили на проукраїнських мітингах в Іспанії. Згодом Оверчук-молодший шокував широкий загал світлинам з іншою дівчиною.

Незнайомка була повною протилежністю тендітній Алісі, яка вбиралася у секонді: пишнотіла, з великими губами, довгими нігтями та білявим волоссям. Про неї відомо лише, що звуть Карла. А які стосунки в сина співачки з новою знайомою, поки для фанів залишається таємницею.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.