Поїхала за кордон та викрила схему збагачення на залізниці: Алла Мазур провела журналістське розслідування

Алла Мазур надихає інших журналістів на проведення власних розслідувань заради справедливості. Вона доводить, що у будь-яких умовах можна досягти результату, якщо діяти злагоджено та професійно.

Відомо, що корупція є серйозною проблемою для багатьох країн світу, і не лише в  Україні. Особливо вразливими до корупційних схем залишаються державні підприємства, зокрема, залізничний транспорт. Нещодавнє журналістське розслідування Алли Мазур, популярної української телеведучої та журналістки, викрило одну з таких схем.

Початок розслідування

Алла Мазур вирушила з Києва до Відня потягом. Під час своєї поїздки, вона випадково натрапила на інформацію про сумнівні фінансові операції, пов’язаних із залізничним транспортом. Ця інформація стала поштовхом для подальшого розслідування.

Розкриття схеми

В процесі розслідування стало відомо, що корупційна схема включала кілька ключових елементів:

1. На Угорському кордоні в український вагон заходили тамошні “перевіряючи” і під приводом того, що пасажири не роздруковували квитки, здирали з них чималі гроші.

2. Працівники УЗД не чинили опору таким незаконним діям людям, які навіть категорично відмовлялись надати свої документи та поводились грубо як з пасажирами, так і з відомою журналісткою. Таким чином українці, знаходячись у вагоні, що вважається територією України, опинялися сам на сам з обурливим свавіллям.

Пані Алла розповідала про такі речі, супроводжуючи все відео, яке вона особисто знімала під час цієї абсурдної ситуації.

Наслідки розслідування

Результати розслідування Алли Мазур були представлені громадськості у телерепортажі, що спричинило значний резонанс у суспільстві.

Та на жаль, журналістка також розповіла, що після повернення в Україну неодноразово звернулася до керівництва Укрзалізниці з проханням прокоментувати дії, а точніше, бездіяльність її робітників, але й досі не отримала жодної відповіді.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?