Юлія Саніна обурила аудиторію новим образом у соцмережах: як тепер виглядає співачка, що вона змінила

Юлія Саніна опублікувала фото у новому сценічному образі, який ніхто від неї не очікував. Сукня обурила аудиторію, яка звикла до іншого образу співачки.

Українська співачка Юлія Саніна, солістка гурту The Hardkiss два дні тому показала себе у новому образі в соцмережах, в якому зараз гастролює та виступах в українських містах. Співачка здивувала та навіть обурила людей цікавою сукнею. На фото солістка із новою укладкою, у ніжному блакитному образі з пелюсток, на високих підборах зі стразами на ногах – сценічний образ чарівної квітки, яка ніби тільки розцвіла.

Але коментатори вважають інакше, думки аудиторії розділились, певна частина не зрозуміла таких змін Юлії відверто говорячи про це:

Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі
Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі

Підписники зауважують, що “Юлія вже не та”, що цей образ їй не личить і більше схожий на мотиви Тіни Кароль.

Проте, також багато прихильників, яким сподобалась сукня Юлії та її незвичний образ

Як відомо, співачка зараз виступає самостійно, без гурту, зі спеціальною програмою Special kiss, де у солістки не лише новий сценічний образ, а й нове звучання головних хітів гурту The Hardkiss. Виступи зараз проходять у супроводі ніжних звуків – м’якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духовних інструментів та ніжного вокалу солістки Саніної. Концерти вона збирає у невеличких залах, де краще можна передати чутливу атмосферу і ніжне поєднання інструментів та її голосу.

Як співачка сама зазначає, що для неї незвичне, зараз виступи у новому жанрі:

“Зараз це саме той kiss від The Hardkiss”.

Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі
Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі

Обурення в коментарях на новий образ також можливо сприяє чоловік Юлії, креативний продюсер та гітарист гурту The Hardkiss, Валерій Бебко, який зараз знаходиться у Європі та має свої виступи у Празі. Чоловік невідомо як та коли зміг перетнути кордон, у соцмережах припускають, що це трапилось, коли у 2023 році Юлія Саніна була ведучою Євробачення, він разом із нею покинув територію та більше не повернувся. Але активно виступає в європейських країнах.

Тому зараз Юлія гастролює лише у сольних концертах. Аудиторія в коментарях багато запитує співачку про її чоловіка і чи буде він на концертах, на що артистка не дає жодного коментаря та лише мовчить на цю тему.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.