facebook

Українсько-американська красуня: як виглядає дружина Андрія Шевченка, яка до нього зустрічалася з Берлусконі

Дружиною українського футболіста Андрія Шевченка являється американська модель Крістен Пазік. Колись жінка ледь не вийшла заміж за Берлусконі-молодшого та покинула його заради Шевченка.

Андрій Шевченко – мабуть найвідоміший український футболіст, який здобув світову славу. Чоловік зміг не лише побудувати блискавичну спортивну кар’єру, а й створив міцну родину.

Дружиною Андрія Шевченка стала відома американська модель польського походження Крістен Пазік. Вони познайомилися на світській вечірці, після якої між ними зав’язався роман.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік є прикладом щасливої родини для багатьох фанатів
Андрій Шевченко та Крістен Пазік: архівне фото

Та все було не так просто. На момент зустрічі з Андрієм Крістен зустрічалася  із сином колишнього прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі П’єром. Втім, пара розійшлася, через зраду Берлусконі, а Крістен переключила свою увагу на красунчика-футболіста Андрія Шевченка.

Вони зустрічалися 2 роки і зіграли таємне весілля у 2004 році, коли Крістен була вже на 6-му місяці вагітності. Весілля було без преси та великої кількості гостей. Молодята влаштували скромну церемонію на полі для гольфу, куди запросили лише найближчих друзів та родичів.

В жовтні 2004 року Крістен народила первістка Джордана.

Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю
Як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

Після цього подружжя ставали батьками ще тричі: у 2006-му народився син Крістіан, у 2012-му Олександр, а у 2014-му наймолодший Райдер-Габріель.

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки

Після весілля з Шевченком Крістен Пазік покинула подіум і зайнялася сім’єю. Але згодом дружина футболіста вирішила відкрити власний бізнес і стала власницею магазину одягу та аксесуарів у США.

Останні 15 років Андрій Шевченко з сім’єю проживає у Лондоні. Там вони живуть у просторому маєтку. Старшому сину Шевченка 19 років, наразі хлопець здобуває престижну вищу освіту у Єлі. А ось 17-річний син Андрія Крістіан вирішив піти по стопам батька і також стати футболістом. Нещодавно хлопець заключив свій перший серйозний контракт з футбольним клубом “Уотфорд”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.