facebook

Кохання чи вигода? Чому насправді Оля Полякова живе з чоловіком-пенсіонером, який навіть зростом нижче

Співачка Оля Полякова неодноразово говорила, що задумується про розставання зі своїм 60-річним чоловіком Вадимом. Втім, артистка ніколи не наважиться на цей крок, адже має на це ряд причин.

Оля Полякова живе у шлюбі зі старшим на 15 років Вадимом Буряковським вже 20 років. Колись Оля відбила заможного бізнесмена у його першої жінки. Співачка дуже швидко завагітніла і стала другою дружиною мільйонера.

Полякова не приховує той факт, що без грошей свого чоловіка, вона б навряд чи стала співачкою. Вадим вклав у Ольгу дуже багато коштів, аж поки вона розкрутилася та стала сама заробляти, як співачка.

Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах
Чому насправді Оля Полякова живе з чоловіком-пенсіонером

Зараз Полякова запевняє, що останні роки вона заробляє набагато більше за свого чоловіка, адже Буряковський втратив своє основне джерело доходу. Співачка навіть задумувалась про розлучення з 60-річним Вадимом і неодноразово говорила про це в медіа-просторі.

В одному з випусків Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” Полякова зізналася, що не розлучається з Вадимом, бо не хоче ділити спільно нажите майно, якого за 20 років спільного життя дуже немало. Також Оля не приховує, що звикла до чоловіка і відчуває у ньому опору та стабільність.

Якщо раніше між Поляковою та Буряковським були непорозуміння, через те, що бізнесмен став менше заробляти, то зараз ця проблема вирішилась. Так, в недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну Полякова зізналася, що її чоловік “піднявся” після початку повномасштабної війни в Україні. За словами Олі, її чоловік став власником підприємства, яке займається виготовленням побутової техніки для міста: снігоочисні машини, сміттєвози та інше.

Оля Полякова зі своїм коханим чоловіком
Чому насправді Оля Полякова живе з чоловіком-пенсіонером

Так, чоловік Полякової повернув свій фінансовий статус і повагу власної дрпужини.

Нагадаємо, нещодавно сколихнув скандал між Олею Поляковою і ексучасником шоу “МастерШеф” Владом Міцкевичем. Останній виклав у Мережі провокативні фото з Поляковою, на яких вони цілуються і заявив, що співачка довгий час була його коханкою. Втім сама Полякова запевняє, що Міцкевич просто хоче розпіаритись на її імені, а стосунки з кулінаром вона заперечує.

Популярне

Схожі статті

Ви не повірите, коли побачите спальню й вітальню Кошового: дизайнерські рішення друга президента вражають

Відомий український актор і гуморист Євген Кошовий разом із родиною живе в столиці. Як виглядає квартира, де проводить більшу частину свого часу зіркова родина?

“Більше жодних біляшів та чебуреків!”: замішую тісто на майонезі та закручую фарш у трубочки – мої у захваті

М'ясні трубочки зготувати набагато простіше, ніж біляші чи чебуреки. А тісто, в яке додається майонез, виходить набагато смачнішим. Тож обов'язково заплануйте цю страву, й вона стане улюбленою.

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.