Чому розлучилися зі своїми першими чоловіками Тоня Матвієнко, Катя Осадча, Оля Фреймут і Наталя Могилевська

Перше кохання у незрілому віці не завжди призводить до шлюбу на все життя. Сьогодні ми розповімо історії Матвієнко, Осадчої та інших зірок, які мали перший шлюб у ранньому віці і що з цього вийшло.

Тоня Матвієнко мала перший шлюб у досить ранньому віці. З першим чоловіком артистка познайомилась завдяки однокласнику, який був закоханий у Тоню. З майбутнім чоловіком вона почала зустрічатися у 16 років, коли йому вже було 23. Артистка через рік завагітніла та у 1998 році вже народила першу доньку.

У першому шлюбі Тоня була впевнена, що він протримається все її життя, але після народження першої дитини в їх відносинах почалась криза. Шлюб протривав 10 років, поки Тоня не подала на розлучення.

Зараз відома українська артистка у другому шлюбі з Арсеном Мірзояном. Вони народили доньку Ніну у 2016 році. Нещодавно ходили чутки, що подружжя має намір розійтись, але у своєму інтерв’ю Тоня дала чітку відповідь, що ніхто не збирається розлучитись. На питання що може бути для неї причина розлучення, зірка відповіла – “зрада”.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Матвієнко

Катя Осадча також вперше вийшла заміж рано – у 18 років. Її першим обранцем був Олег Поліщук. У 2001 році пара одружилась та через рік народили сина Іллю, якому зараз вже 22 роки. Але шлюб тривав зовсім недовго і ще через рік пара розлучилася. Катя у 17 познайомилась з Олегом, різниця в їх віці складала цілих 15 років.

Разом вони були всього три роки, ведуча вважає, що однією з причин була велика різниця у віці: вона хотіла будувати кар’єру та не сидіти вдома, натомість її 33-річному чоловіку потрібно було інше. Різні інтереси, де ніхто не зміг піти на поступки.

З 2017 року Катерина перебуває у шлюбі з Юрієм Горбуновим та мають спільного сина, який народився у 2021 році.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Осадча

Оля Фреймут – у перший шлюб відома телеведуча вступила у студентському віці, коли поїхала закордон навчатися на журналіста. Майже одразу вона зустріла свого майбутнього чоловіка, який закохався в неї з першого погляди, але йому прийшлось довго залицятися до Фреймут. Коли нарешті ведуча відповіла взаємністю, пара одружилась і Ольга завагітніла першою дитиною. Але цей шлюб тривав досить недовго і ще вагітна Фреймут втекла від чоловіка.

З 2016 року Ольга перебуває у шлюбі з Володимиром Локотко. Невдовзі пара народила дві дитини – Валерія та Євдокію.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Фреймут

Наталя Могилевська – артистка мала міцні стосунки до першого заручення, та навіть отримала пропозицію, на що відповіла – ні. Офіційний шлюб Наталі був із Дмитром Чалим, з яким вони одружились у 2004 році. Пара недовго пробула разом – після весілля не пройшло і року, як вони вже не змогли знайти спільну мову та мали різні погляди на майбутнє життя: Наталя хотіла будувати кар’єру, а чоловік – сім’ю.

Проте Могилевська зізнавалась, що від Дмитра вона хотіла народити дитину. Але пару розлучились і ще довго приховувала це від публіки.

Зараз офіційно Наталя не підтверджує, що перебуває у шлюбі, але має обранця Валентина, з яким вони удочерили двох дівчаток.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Могилевська

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.