facebook

Від красуні Жаді з серіалу “Клон” не залишилося й сліду: як виглядає зірка через 22 роки – фото тоді й зараз

Відома бразильська актриса Джованна Антонеллі сильно змінилась з моменту, коли завершились знімання популярного телесеріалу. Як виглядає зірка нині?

Джованна Антонеллі, відома бразильська актриса, запам’яталась українським телеглядачам декількома роботами. Спершу вона знялась у серіалі “Сімейні узи”, де зіграла героїню, на ім’я Капіта. Після цього вона створила справжнісінький фурор.

Зірка закохала в себе публіку після того, як зіграла роль марокканської дівчини, на ім’я Жаді. Красуня намагалась протистояти стереотипам і підвалинам у популярному телесеріалу “Клон”. Джованна Антонеллі завоювала мільйони сердець своєю грою та харизмою.

Як зараз виглядає Джованна Антонеллі

У середині цього березня актриса відзначила свій 48-й день народження. Нині на її рахунку близько 35 років, а нині вона не зупиняється. У рідній країні знаменитість продовжує зніматись – у рекламних кампаніях, Джованна Антонеллі веде програми на телебаченні та знімається у серіалах. Також актриса активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де у неї майже 19 мільйонів фанатів.

У мережі з'явились найсвіжіші фото, як зараз виглядає Джованна Антонеллі з серіалу Клон
У мережі з’явились найсвіжіші фото, як зараз виглядає Джованна Антонеллі з серіалу Клон

За довгі роки популярності Джованна Антонеллі не раз була у стосунках і приховати цього не могла. Вперше актриса вийшла заміж, коли їй був 21 рік. Тоді обранцем зірки став Рікардо Медіну, підприємець, з яким вона була знайома зі школи. Втім, пізніше актриса закрутила таємний роман із Мурилу Бенісіо, якого зустріла на знімальному майданчику.

У мережі з'явились найсвіжіші фото, як зараз виглядає Джованна Антонеллі з серіалу Клон
У мережі з’явились найсвіжіші фото, як зараз виглядає Джованна Антонеллі з серіалу Клон

Актори спершу грали закоханих на телеекрані, а потім їхні стосунки продовжились і за межами кадру. У цьому шлюбі Джованна Антонеллі стала мамою сина. Втім, невдовзі закохані розлучились. 2009 року актриса познайомилась із режисером Леонардо Ногейро, з яким вона у шлюбі вже більш як 13 років. Вони виховують двох спільних доньок.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.