Один композитор, інший по бізнесу: журналіст Дмитро Гордон розповів, де зараз живуть його повнолітні сини

Відомий український журналіст та інтерв'юєр Дмитро Гордон розповів, йому його троє повнолітніх синів перебувають за кордоном та чи збираються повертатися в Україну.

Відомий журналіст та ведучий Дмитро Гордон завжди привертав увагу не лише своїми професійними досягненнями, а й особистим життям. Під час війни в Україні багато хто цікавиться, де перебувають його діти, особливо троє повнолітніх синів. В інтерв’ю для проєкту ТСН Дмитро Гордон розповів, що його сини перебувають за кордоном, де вони народилися та будують свої кар’єри. Двоє з них живуть у Америці, а третій – у Європі.

Дмитро Гордон розказав, де знаходяться його повнолітні сини
Дмитро Гордон розказав, де знаходяться його повнолітні сини

Гордон розповів, що один із його синів є композитором, а інший – бізнесменом. Вони переїхали за кордон не під час війни, а понад десять років тому і вже встигли здобути там визнання. Один з них навіть має американське громадянство. Цікаво, що Дмитро Гордон є багатодітним батьком і має насичене особисте життя, про яке він неодноразово жартував.

Сини журналіста Дмитра Гордона
Сини журналіста Дмитра Гордона

Журналіст був тричі одружений і має сімох дітей від офіційних шлюбів. Проте Гордон сам жартує, що може мати й позашлюбних нащадків, а як відомо, в кожному жарті є доля правди.

З першою дружиною Наталією Дмитро Гордон прожив у шлюбі вісім років. У цьому союзі народився їхній син Ростислав. Після розриву з Наталією Дмитро неодноразово зазначав, що підтримує добрі стосунки з нею і дбає про їхнього спільного сина.

Другим коханням Гордона стала жінка на ім’я Злата. У 1995 році в них народився син Дмитро, хоча офіційно пара не була одружена. Незважаючи на це, Гордон завжди дбав про сина і підтримував тісний зв’язок з ним.

У другому офіційному шлюбі Дмитро Гордон став батьком двох дітей: доньки Єлизавети та сина Лева. Цей шлюб був значним етапом у його житті, і він завжди наголошував на важливості родини та батьківства.

Олеся Бацман - третя офіційна дружина Дмитра Гордона
Олеся Бацман – третя офіційна дружина Дмитра Гордона

Третя дружина, Олеся, народила журналісту трьох доньок: Санту, Алісу та Ліану. Дмитро Гордон часто говорить про те, наскільки важливою для нього є роль батька і як багато радості приносять йому його діти. Він завжди намагається приділяти їм максимальну увагу, навіть незважаючи на свою насичену робочу діяльність.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.