“До сліз”: Марічка Падалко розчулила кадрами з сімейного архіву, на яких її чоловік Єгор Соболєв і 3 дітей

Марічка Падалко поділились з аудиторією зворушливим відео, на якому батько-захисник проводить час зі своїми трьома дітьми, тим самим привітавши коханого зі святом Дня батька.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко привітала чоловіка-захисника з Днем батька зворушливим відео. Пара разом 13 років і разом вони виховують трьох дітей – 13-ти річного сина Михайла, 15-ти річну доньку Марію та 17-ти річну Катерину.

Попри те, що Єгор Соболєв є багатодітним батьком, він мужньо став до лав ЗСУ у 2021 році, пройшовши збори та отримавши звання “Стрілець”. Зараз чоловік захищає країну та приїжджає у відрядження дуже рідко. Про що зазначала у своїх інтерв’ю Марічка, що їй складно без Єгора, але ще складніше звикнути, коли він поруч. Тож діти бачать тата мало та в нього фізично немає можливості бути присутнім у багатьох важливих моментах для них.

Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька
Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька

Марічка опублікувала відео, в якому показує свого чоловіка Єгора разом з Михайлом, Марією та Катериною. Відео від перших фото дітей, першого кроку, першого шкільного дзвоника до досягнень в спорті, танцях, закінчені школи та святкування дня народження. Проте останні два роки батько захищає їх, взявши в руки зброю.

Ведуча коментує це відео: “Бути батьком, це зустріти дитину у цьому світі, побачити її перші кроки, повезти в першу подорож, задмухати першу свічку, відвести в перший клас, взяти на перший мітинг, вболівати на кожному матчі і захоплюватись на кожному концерті. Бути батьком в Україні – це бути готовим вдягнути військову форму, пропустити все те, що раніше було важливим”.

Марічка зворушила аудиторію цим теплим відео, де батько – справжня опора на приклад. У коментарях аудиторія підтримала ведучу та подякувала її чоловіку за приклад мужності та стійкості:

“Дякуємо Вашому тату, пишаємось та бажаємо, щоб повертався живим”, – коментують.

Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька
Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька

Нещодавно Марічка розповідала в інтерв’ю, що вони з чоловіком не віддалились через війну, а навпаки зміцнили свої стосунки та збільшили пристрасть у відносинах.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.