Не лише акторка, співачка та ведуча: Ксенія Мішина, Санта Дімопулос, Іванна Онуфрійчук є королевами краси

Красуні зустрічаються у всіх сферах – серед акторок, співачок, ведучих. Ми й не знали, що всі вони є титулованими королевами краси. Кого замолоду визнали найгарнішими?

Ксенія Мішина

Дитинство та юність акторки минули у Севастополі. До того як опанувала акторську професію, Ксенія навчалася в рідному місті. Намагалася здобути професію економіста. От у 18 років Мішина й стала “Севастопольською красунею”.

Ксенія Мішина стала королевою на конкурсі краси

І хоча зріст студентки не дотягував до потрібних 172 см, нестача 4 см не стала на заваді отриманню корони віцеміс конкурсу краси. Додатково Ксюша здобула ще приз глядацьких симпатій.

Санта Дімопулос

Чорнявка не лише співала у “ВІА Грі”, куди за визначенням не беруть негарних дівчат. Санта має титул чемпіонки світу з фітнесу. А у 19 років Дімопулос брала участь у конкурсі “Міс Всесвіт Україна”.

Санта Дімопулос стала королевою на конкурсі краси

Перемогу тоді здобула Інна Цимбалюк, а Дімопулос дісталося лише 3 місце. Пригадавши свою юність, Санта виклала в Сторіз Інстаграму світлину, на якій знаходиться серед інших красунь. Можемо також побачити учасницю гурту “Гарячий шоколад” Марію Літті та засновницю конкурсу Олександру Ніколаєнко. Красуня-брюнетка ж помітила у себе на старій світлині завеликі щічки.

Іванна Онуфрійчук

Нині телеведуча 1+1 насолоджується сімейним життям у Швейцарії з казахським мільйонером Алмазом, якому нещодавно подарувала сина. А замолоду дівчина пробувала себе в різних галузях.

Іванна Онуфрійчук стала королевою на конкурсі краси

Іванна знімалася у фільмах та рекламних роликах, брала участь у численних реаліті-шоу. А ще засвітилася на конкурсах краси “Міс Принцеса України” та ТОР 7 Miss Princess of the World, отримавши титули.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.