Ассія Ахат у 59 років виглядає ледь не на 25: обтислий топ та джинси з вирізами – дуже сміливо й зухвало

За рік Ассія Ахат буде оформлювати пенсію за віком. Та нині 59-річна скрипалька й не думає про старість. Гардеробу зірки позаздрить не лише 25-річна кралечка, але й, напевно, 18-річна юнка.

Якщо вірити Інстаграм-акаунту Ассії Ахат, нині зірка перебуває у США. Знаменитість може собі дозволити жити спокійно без звуків сирен повітряної тривоги й пошопитися досхочу в найдорожчих бутиках.

На вік артистка не зважає абсолютно. У свої 59 років обирає абсолютно молодіжні та доволі сміливі луки. Звісно, й обличчя Ассії виглядає максимум на 35 років, і статуру має відповідно до дівочої, тому такі наряди не спотворюють зірку, а лише підкреслюють її привабливість.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Скільки треба попітніти в спортзалі та відвідати пластичних хірургів, щоб вбратися у сітчастий топ, який абсолютно нічого не прикриває? Скрипалька нам, напевне, про це ніколи не розкаже.

Натомість маємо можливість помилуватися ідеальними перлами знаменитості, ще й шматочком стегна, що визирає з-під джинсів, в яких присутні вирізи замість кишень. На іншій світлині Ахат хоч і не в прозорому топі, але знову без спіднього.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Ще й стрункі засмаглі ніжки визирають з-під короткої джинсової спіднички. Навіть улюблена собачка Бейбі не здатна їх прикрити. А якщо жінці передпенсійного віку здається, що обтислий топ таки треба чимось прикрити, то обирає для цього сітчасту накидку.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Якщо скрипалька вбирається у сукню, це все одно викликає ефект феєрверка. По-перше, тримається одяг усього на одній бретельці. До того ж приємно облягає форми знаменитості. Сукня чорна з вибитим малюнком, тож усе одно просвічується зіркове тіло.

Інша сукня начебто і з рукавами, і довжину максі має. Натомість тканина просвічується, тож білизну скрипальки зовсім не прикриває, а лише підкреслює. А коли сукня навпаки занадто коротка, Ассія Ахат доповнює образ високими білими ботфортами.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.