Куди зникла Софія Ротару і де зараз живуть її син та онуки: з України виїхали, але не всі

Співачка Софія Ротару останні 2 роки практично не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Чи залишилася артистка жити в Україні, та де знаходяться її син та онуки?

Софія Ротару – легендарна українська співачка, яка має шалену армію шанувальників. Як відомо, з 2014 року Софія Михайлівна жила у невеличкому котеджному містечку на Київщині у великому заміському будинку разом зі своїм сином Русланом та невісткою.

Софія Ротару ніколи не була активною у соціальних мережах, та все ж, час від часу вона публікувала свої фото і ділилася подробицями особистого життя з прихильниками.

Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару практично повністю зникла з інфопростору. Останній допис в Інстаграм Софія Михайлівна зробила ще в серпні 2022 року. Вона опублікувала власне фото і написала, що відвідала рідне село Моршинці, де вона народилася та виросла.

З того часу пройшло майже 2 роки. Софія Ротару більше не активна у соціальних Мережах. Як відомо, онуки співачки живуть за кордоном. Внучка Соня живе в Америці, а онук Анатолій у Європі. В Мережі подейкували, що і сама Ротару виїхала в США. Ці чутки виникли не просто так, про це заявив продюсер Леонід Дзюник.

Та не так давно сестра Софії Ротару Ауріка в інтерв’ю виданню OBOZ.UA спростувала ці чутки. Ауріка запевняє, що Софія Ротару продовжує жити у своєму будинку на Київщині з сином та невісткою, як і раніше.

Соня — під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан — із нею. Так було й раніше — вони живуть там усі разом, як у минулі роки

, – заявила Ауріка Ротару.

Софія Ротару з сином Русланом

Нагадаємо, до 2014 року Софія Ротару якийсь час проживала в Криму, де мала власну нерухомість. Відомо, що квартиру в Ялті Ротару продала, а ось готель, який знаходить у самому центрі Ялти і належить Ротару, вже довгий час стоїть на продажі та не продається. Співачка хоче отримати за готель 23 мільйона євро.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.