Як виглядає 60-річна вдова Михайла Задорнова, яка вражає чоловіків своєю зовнішністю: була його музою

Вдова Задорнова Олена Бомбіна давно не з'являлась у соцмережах, проте нещодавно її донька показала як виглядає мати у 61 рік. Фотографії вразили аудиторію, бо жінка виглядає достойно у цьому віці.

Друга жінка Михайла Задорнова вдова Олена Бомбіна з’явилась у соцмережах їх спільної доньки Олени. Жінці виконалось 61 рік, з чим привітала її дочка та опублікувала фото мати зі своїми трьома дітьми.

На фотографіях щаслива бабуся тримає на руках онуків, які нещодавно народились. Олена перебуває у шлюбі з ліванцем Алі Тартузі, з яким вони вже мають трьох дітей. Подружжя живе на Мальті, дочка займається творчістю – малює картини, пише вірші.

Друга жінка Михайла Задорнова показала нові фото
Друга жінка Михайла Задорнова показала нові фото

Сама Бомбіна майже не з’являється на публіці. У соцмережах вже декілька років її немає.

Як відомо, померлий сатирик Задорнов багато років мав подвійне сімейне життя – з Велтою Янівною Калнберзиною та Оленою Бомбіною. В офіційному шлюбі з першою дружиною, яка дізналась про зраду чоловіка, вони прожили разом 25 років, проте сам сатирик встиг народити дитину із другою жінкою за це час. Бомбіна була на 16 років молодша за Михайла, яка народила йому доньку Олену. Довгі роки жінка працювала його адміністратором, потім піар-менеджером. Проте, в решті пара офіційно зареєструвала шлюб та донька Михайла отримала його прізвище.

Олена Бомбіна займалась саморозвитком, намагалась реалізуватись як художник. У 2016 році в неї проходила виставка з унікальними знімками зі всього світу, у Ризі. У ті часи ще поруч був чоловік. Який допоміг їй все організувати.

Друга жінка Михайла Задорнова показала нові фото
Друга жінка Михайла Задорнова показала нові фото

Жінка була поруч із Михайлом до останнього дня та допомагала чоловіку у боротьбі з хворобою. У 2020 році Олена жила у Ризі та займалась активно благодійністю, працювала в бібліотеці.

Задорнов залишив весь спадок колишній дружині Велті, з якою залишився у дружніх відносинах після розставання, дочці квартиру на Мальті. Проте, друга його дружина Олена не має образ на нього, каже, що на нього вона не може ображатися.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.