Григорій Решетнік сподівається, що після 3 синів Христина народить ще й дівчинку: “Або разом, або ніяк”

Ведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина вже мають трійко синів. Тим часом подружжя не перестає мріяти про донечку. Коли ж у родині врешті з'явиться поповнення?

Подружжя Решетніків уже 16 років разом, 14 з яких перебувають у законному шлюбі. За цей час Григорій з Христиною спромоглися стати батьками трьох синів. Звісно, хотілося б, щоб в оселі була ще й дівчинка з бантиками, кісками та лялечками.

Христина Решетнік розповіла “Люкс ФМ”, що після пологів зіткнулася з чималими побутовими викликами, з якими породіллі було дуже складно впоратися самотужки. Це було серйозним та неочікуваним викликом для подружжя.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Молода матуся повністю перемикнулася на дітей, але згодом втямила, що треба поводитися дещо по-іншому, не позбавляючи уваги й главу родини. Тож разом дійшли до спільного знаменника, вирішивши, як будуть далі жити й розвиватися.

Найголовніше у шлюбі, вважають Решетніки, це підтримувати одне одного і якомога частіше розмовляти. Бо багато пар, проживши пліч-о-пліч багато років, замикаються у собі й в підсумку згодом це призводить до розставання.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Важливо також бути поряд. Глава родини взяв на себе обов’язки відстежувати всі новини. Тож Христина спокійна – Гриша в потрібний момент дасть команду спускатися, якщо щось летітиме в їхній бік.

Готувати ведучий не любить. Це для нього складно. А з посудом порається залюбки. Та коли чоловік відпускає Христину до подружок, а сини кажуть, що татова каша й бутерброди смачніші, ніж мамині, це для Григорія дуже приємно.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Також вони разом прибирають, миють, готуються до зустрічі гостей. Пара вважає, що треба “бути разом або ніяк”. Григорій навіть після трьох синів мріє ще й про донечку. Знайомі запитують, коли вона з’явиться у Решетніків.

На це Гриша й Христя завжди відповідають: після перемоги, сподіваючись, що це трапиться якнайшвидше. Подружжя вже й ім’я для четвертої дитини придумало. Назвуть Вікторією. Тож чекаємо на новину про поповнення.

Популярне

Схожі статті

Американська ексдружина Володимира Кличка боялася виходити на вулицю через свій вигляд: “Я роздулася”

Колишня наречена Володимира Кличка Хейден Пенетьєр час від часу страждає від зайвої ваги. Таке з голлівудською акторкою трапилося після пологів. Тепер усе повторилося через пережитий стрес.

Моє улюблене печиво дитинства! 30 хвилин і готове: рецепт без масла, а тане в роті! Просте домашнє печиво

Це пісне печиво на олії робиться дуже просто. А щоб здобрити тісто, додамо в нього зовсім трішки меду. Зробимо цікаву форму виробів й присиплемо цукровою пудрою. Смакота!

54-річна Ірина Білик пофліртувала і вміло показала фігуру з усіх боків на лаконічному ч/б фото

Ірина Білик вирішила поспілкуватися з підписниками Інстаграму про флірт та зраду. Натомість фани більше звернули увагу на світлину до посту. На фото 54-річна співачка забула вдягнути спідницю.