Назад у минуле: Заріцька, Астаф’єва, Репяхова, Апанасенко, Приходько, Петрожицька вбралися у ретро-луки

Людині властиво весь час рухатися вперед до нових вершин. Та іноді виникає нагальна потреба озирнутися назад і поностальгувати. От і вбираються зірки у ретро-луки, щоб відчути дух минулого століття.

Даша Астаф’єва

Колишня модель “Плейбою” вирішила тряхнути старовиною та вбратися у стилі бурлеск. Прикид у знаменитості доволі розкутий. Панчохи в сіточку та тугий корсет, що не приховує плечі та декольте красуні. Від такого фасону важко відвести погляд.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Олександра Заріцька

Співачка уявила себе італійкою та перенеслася у 60-ті роки минулого століття. На солістці гурту Kazka бачимо блакитну сукню від Тані Парфільєвої з призібраними гумкою рукавами. Щоб повністю відповідати атмосфері, Саша приміряла біле волосся та старовинні сонцезахисні окуляри.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Дар’я Петрожицька

Зірка “Папіка” влаштувала фотосет, убравшись у костюм mob wife, тобто дружини гангстера. Вийшло доволі дивовижно. Аби підсилити атмосферу минулого, колишня Тараса Цимбалюка обвішалася старовинними телефонами, які нині можна побачити хіба що в музеї.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Вікторія Апанасенко

“Міс Україна Всесвіт 2022” вбралася в одяг дубайського бренду. Для посилення ретро-настрою красуня знімалася на тлі старовинної автівки. Для знімань Вікторія обрала рожеву сукню в горошок та персикову з корсетом. Старовинний образ знаменитість доповнила довгими білими рукавичками з мереживом.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Катя Репяхова

Дружина Віктора Павліка вирішила розслабитися на відпочинку в Єгипті й вбралася у “бабусин” купальник. Підписники блогерки тут же охрестили подібний прикид як ретро-білизну. Такі, напевно, були в моді ще в 70-их роках минулого століття.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Настя Приходько

Щоб створити ретро-настрій, співачці не довелося залучати на допомогу відомих стилістів. Для вечірки на честь 10-річчя шлюбу з Олександром Настя вбралася у стиль 90-их. За основу взяла світлину, де їй було 18 років. Вийшло напрочуд схоже.

Українські знаменитості обрали одяг у стилі ретро

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.