Потап публічно звернувся до Максима Галкіна не українською: що сказав чоловік Каменських чоловіку Пугачової

Український репер Потап, який виїхав з України ще у 2022 році звернувся до Максима Галкіна не українською. Що саме сказав чоловік Насті Каменських російському гумористу.

Максим Галкін – російський телеведучий, гуморист, який виїхав зі своєї країни на початку 2022 року і тепер вважається для росії фізичною особою “іноземним агентом”. Разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та двома маленькими дітьми Гаррі та Єлизаветою вони перебувають в Ізраїлі. Про це повідомляв у своєму блоці сам гуморист, хоча, через війну в Ізраїлі у подружжя є можливість виїхати з країни, але вони не планують нікуди виїжджати. Як коментує Максим:

“Нам тут спокійно”.

Потап публічно привітав російського гумориста
Потап публічно привітав російського гумориста

Також Галкін розповідав, що має бажання і наміри допомагати цій країні, в чому зможе. Вчора чоловік відсвяткував свої 48 років разом з сім’єю та опублікував нові фото з дружиною та дітьми у своєму інстаграмі. У Максима зібралось понад 9 тисяч коментарів з привітанням, в яких з’явився український репер Потап, колишній учасник гурту “Потап і Настя”. Він прокоментував англійською мовою пост, тим самим привітавши Галкіна із днем народження.

Потап публічно привітав російського гумориста
Потап публічно привітав російського гумориста

Як відомо, на початку повномасштабної війни Потап вже не був в Україні. Нещодавно він дав інтерв’ю та пояснив, що знаходячись закордоном він лише приносить користь Україні, він гастролює, виступає, збирає кошти. Він каже, що зараз не можна нікому довіряти, тому краще самостійно домовлятись про допомогу Україні, щоб він і робить в Європі та Америці. Потап каже, що він проводить благодійні концерти, аукціони, збори на армію України.

Проте, у квітні цього року Потап мав виступати у Німеччині, з афішею, в якій написано, що він – російський репер. Та на його концерті мали бути відомі пісні російською мовою з колишнього гурту “Потап і Настя”, гурту “MOZGI” та “Время и стекло”. Квиток на цей виступ коштував 12 євро (Що зараз дорівнює понад 500 грн), за благодійність у цьому заході ніде не було інформації, жодного слова.

Потап публічно привітав російського гумориста
Потап публічно привітав російського гумориста

Коли ця інформація набула розголосу, афіша з німецького сайту зникла, квитки більше купити було неможливо. Потап прокоментував цю ситуацію:

“Як мене тільки не називали. Це людський фактор. Це була не узгоджена афіша, ми її вже виправили”.

Раніше репер казав, що він закордоном лише популяризує українську мову та культуру, але виступив з піснями, які були написані ще російською мовою.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.