facebook

Слава Камінська здивувала вартістю своєї сумки: вона коштує 55 тисяч, але не вміщає навіть пляшку води

Слава Камінська, відома українська артистка та блогерка, продемонструвала недешеву сумочку. Знаменитість обрала аксесуар від українського бренду.

Відома українська співачка Слава Камінська після початку повномасштабного вторгнення переїхала жити за кордон. Нині знаменитість разом із дітьми від колишнього чоловіка мешкає у Нідерландах. Про своє життя зірка розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно артистка продемонструвала, як прогулюється вулицями міста. Слава Камінська обрала цікавий образ для прогулянки – вона вирішила вбратись у яскравий літній костюм. Прикрасила образ зірка дорогою сумкою.

Сумка Слави Камінської

Знаменитість завжди відрізнялась бажанням виглядати ефектно. На новій світлині, яку артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, можна у цьому впевнитись. Зірка вийшла на вулицю у красивому одязі, який нагадує про літо.

Артистка Слава Камінська показала сумку від українського бренду за 55 тисяч гривень
Артистка Слава Камінська показала сумку від українського бренду за 55 тисяч гривень

Яскраву зелену майку зірка доповнила штанним костюмом у блакитних відтінках. Взула Слава Камінська білі кросівки, а на її очах можна було побачити стильні захисні окуляри від сонця. Із зачіскою знаменитість вирішила не мудрувати та просто розпустила волосся.

Втім, найголовнішим в образі Слави Камінської виявилась брендова сумочка. Вона назвала її своєю улюбленою. “Ведмедик на півночі”, – так описала аксесуар відома українська артистка. Знаменитість уточнила, що це сумка від бренду української дизайнерки Олександри Токарєвої.

Артистка Слава Камінська показала сумку від українського бренду за 55 тисяч гривень
Артистка Слава Камінська показала сумку від українського бренду за 55 тисяч гривень

Варто зазначити, що українська мода не з дешевих. На офіційному сайті бренду таку сумку продають за 55 360 тисяч гривень. Аксесуар відрізняється відносно невеликими розмірами та яскравим забарвленням.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.