facebook

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: 2 невдалі шлюби, коханці і американський принц у віці

Українська співачка Наталія Могилевська ніколи не була обділена чоловічою увагою. Та своє справжнє кохання артистка знайшла лише після 45 років.

Наталія Могилевська – одна з найвідоміших українських співачок. В молоді роки Могилевська всю себе віддавала творчості та кар’єрі, тому і не вийшла заміж та не народила дітей. Втім, зараз 47-річна артистка щаслива у стосунках і являється матір’ю двох донечок, яких вона удочерила.

Наталія Могилевська удочерила двох доньок

Варто відзначити, що Могилевська і раніше робила спроби створити сім’ю та всі її стосунки швидко закінчувалися. Так, у 2004 році Наталія вийшла заміж за київського бізнесмена Дмитра Чалого. Втім, вже через рік вони розлучилися, адже мали різні погляди на те, якою має бути їхня сім’я.

Весільні фотографії Наталії Могилевської з колишнім чоловіком
Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської

Наступні серйозні стосунки Могилевської були з бізнесменом Єгором Долініним. Вони прожили в цивільному шлюбі 5 років і так і не одружилися офіційно. Могилевська зізнається, що саме з Долініним вона планувала стати матір’ю і дружиною, та не склалося.

Наталія Могилевська зі своїм другим чоловіком Єгором Доліним
Наталія Могилевська зі своїм другим чоловіком Єгором Доліним

Після стосунків з Єгором Долініним особисте життя Могилевської стало на паузу. Зараз співачка зізнається, що завжди хотіла народити дітей. Та після 30 поряд з нею не було жодного чоловіка, з яким можна було створити сім’ю. Та, звісно, у Могилевської були коханці. Відомо, що Наталія мала романтичні стосунки з продюсером Олександром Ягольником, а також з молодим виконавцем Владом Дарвіним.

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Влад Дарвін
Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Влад Дарвін

Лише після 45 років Наталія Могилевська віднайшла своє справжнє кохання. Так, зараз співачка будує стосунки з чоловіком на ім’я Валентин. Могилевська не публікує з ним спільних фото, та не виходить разом на публіку, але багато про нього розповіла в інтерв’ю.

Так, відомо, що Валентин значно старший за Наталію. Чоловік родом з України та багато років він прожив у США, де має власний бізнес. У 2022 році Валентин повернувся до України, де і почав будувати стосунки з Могилевською.

Співачка зізнається, що поряд з Валентином відчуває себе щасливою та коханою. Очевидно, що їхні стосунки дійсно серйозні, адже поряд з цим чоловіком Могилевська прийняла рішення про те, щоб удочерити дітей.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.