Сумська показала на відео, як Борисюк смажить м’ясо на балконі: це не у багатих свої чудасії, а світла немає

Від відключень світла потерпають не лише пересічні українці, але й знаменитості. Віталій Борисюк знайшов вихід – у такі моменти готує для Ольги Сумської обід просто на балконі.

Подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка під час вимикання електрики часу дарма не гає. Глава родини бере туристичну газову плитку й виходить на балкон. Акторка виклала в Інстаграм відео, на якому благовірний готує гарячу страву:

“Отак, друзі, світла нема, тому викручуємось як можемо”.

Слинки від запаху смаженого м’ясця ковтають не лише сусіди, до яких долинають аромати з зіркового балкона, але й собачки зірок Джессіка та Жасмін. Звісно, щедрий хазяїн і чотирилапих підопічних почастує смачненьким.

Сумська з Борисюком через відключення світла готують на балконі

Восени 2022 року Сумська вже робила репортаж за відсутності світла. Тоді вони з чоловіком поставили плиту з однією конфоркою на сходовому майданчику та приготували суп із фрикадельками та шпинатом.

Сумська з Борисюком через відключення світла готують на балконі

Ольга підсвічувала ліхтариком, а біля плити стояв саме Віталій. Сусід Олег Винник на запах зі своєї квартири не вийшов. А все тому, що задовго до цього виїхав до Німеччини. Подібний екстрим не для ніжних нервів оспівувача вовчиць.

Тепер довелося пригадати минулу практику, адже без гарячого ніхто не збирається залишатися. Підписники обурилися, що через дії русні народна артистка України має так страждати.

Інші порадили наготувати якомога більше страв завчасно, коли є електрика, а потім уже, коли вимкнуть, лише ласувати. Комусь сподобався подібний ідеальний тандем:

“Добре, коли разом. Чоловік готує. Жінка надихає”.

Подібна картинка чудово знайома іншому зірковому подружжю. Зазвичай в оселі співаків стоїть біля плити Тоня Матвієнко. Жінка готує борщі, супи й інші корисні страви. Арсен Мірзоян з’являється на кухні, коли треба розробити м’ясо. За відсутності світла музикант робить це у налобному ліхтарику.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.