Рецепт з кулінарного зошита: сирники без борошна, яке “краде” весь сирний смак. Виходять у 10 разів смачніші

Навіть якщо обідаєте та вечеряєте за межами дому, все одно сніданок зазвичай готуєте на власній кухні. Чудова ідея – приготувати сирники без борошна. Замість нього додається манна крупа.

Вам знадобиться:

  • 500 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця;
  • 100 г манної крупи;
  • 30 г цукру;
  • 0,33 ч.лож. солі;
  • 100 г родзинок;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 100 г олії.
Сирники на манці без борошна

Сирники без борошна будемо готувати на манці. Задля цього розбийте у мисочку яйця та всипте сіль. Ретельно збивайте яєчну масу близько 2 хвилин, щоб стала повністю однорідною.

В іншій мисочці з’єднайте кисломолочний сир з ванільним та білим цукром. Додайте половину манки. Перемішайте. Тільки тепер влийте яєчну масу. Змішайте та залиште на 20 хвилин, щоб крупа набубнявіла. За цей час кілька разів перемішуйте тісто. В останню чергу додайте родзинки.

Сирники на манці без борошна

Пательню поставте на плиту. Розігрійте, влийте олію. В тарілку висипте решту манної крупи. Формуйте круглі сирники й гарненько їх обвалюйте у манці. Після цього викладайте на розжарену сковорідку.

Сирники на манці без борошна

Дочекайтеся, поки з одного боку з’явиться золотава скоринка. Тоді переверніть сирники й підсмажте з іншого боку, накривши кришкою. За 2-3 хвилини вироби будуть готові ззовні й зсередини.

Сирники на манці без борошна

Сирники викладайте на тарілку й подавайте до столу. Вони чудово смакують зі сметаною, варенням, згущівкою. Борошно зазвичай перебиває присмак сиру, а у такому вигляді сирники з родзинками виходять просто ідеальними на смак.

Як бачите, приготувати подібний сніданок зовсім не складно. При цьому сирники без борошна будуть повітряними й дуже ароматними. За цим рецептом вироби неодмінно виходять цілими й смачними.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.