Як нині виглядає старший син ведучого Ігоря Пелиха: Іван закоханий і провів відпустку з обраницею у Карпатах

Популярний ведучий Ігор Пелих 2009 року загинув в автотрощі, залишивши після себе сина та двох доньок. 22-річний Іван Пелих нині перебуває в Україні та навіть устиг закохатися.

До повномасштабного вторгнення син Ігоря Пелиха Іван опановував професію оператора. Знімав чимало кліпів та рекламних роликів. Та у 2022-му змушений був вбратися у піксель і стати на захист країни.

Зрідка викладав у Інстаграм-акаунті фото та відео з передової. А нещодавно подруга мужнього молодика Ксенія поділилася світлинами з їхнього спільного відпочинку в Карпатах. Оскільки 22-річний Пелих в мережі відзначає, що продовжує служити, виходить захиснику дали відпустку, яку він використав із користю.

Син Ігоря Пелиха показав свою кохану

Разом із Ксенією, батько якої теж нині служить у ЗСУ, відвідали гори та навіть підійнялися на знамениту Говерлу. Сам Іван не збирався ділитися з широким загалом кадрами з відпочинку, та коли Ксенія виклала спільні фото у мережу, де вони цілуються на найвищій точці України, зробив репост. Тож можемо побачити, як виглядає син Ігоря Пелиха та його кохана дівчина.

Син Ігоря Пелиха показав свою кохану

Чи давно голубки разом, вони підписникам Інстаграму не розповідають. Навесні дівчина теж викладала в мережу спільні світлини. Ксенія займається танцями, а ще волонтерить, допоки її тато та коханий боронять межі країни. Іван служить пліч-о-пліч з іноземцями, тож зазвичай у телефонах записаний як “Муха БПЛА інтерлегіон”.

Пелих-молодший, певно, дуже скучив за роботою оператора. Вперше за останні 2 роки видалася можливість попрацювати за спеціальністю 1,5 дня. Потрапивши на знімальний майданчик і знову відчувши ту особливу атмосферу, молодик втямив, що нічого не забув із цивільного життя й дуже кайфує від свого заняття.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.