Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні биточки без панірування: рецепт від серця відриваю

Простий рецепт, на який вам знадобиться мінімум часу на кухні: готуємо разом смачні биточки зі вчорашньої манної каші – легко та смачно. Ваші дітки попросять ще.

Вчорашня манна каша виглядає залишилась на столі, але викидати її не хочеться? Тоді, давайте приготуємо з вами смачні биточки, до яких вчорашня манна каша буде ідеально пасувати.

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока
  • 1 ст.л. з гіркою манної крупи
  • 0.5 ч.л. солі
  • 1.5-2 ст.л. цукру
  • 1 яйце
  • Олія
  • Борошно

Спосіб приготування:

Якщо у вас не готова манна каша – тоді починаємо з неї. Спочатку нам потрібно налити в каструлю молоко та змішати її з цукром та сіллю за смаком. Далі головне насипати манку в холодне молоко, щоб уникнути комочків. Тому додаємо манку до молока та лише потім ставимо на плиту.

Чекаємо, поки закипить каша, не забуваємо помішувати її. Після того, як манка закипіла, варимо ще 1-2 хвилини. Тепер прибираємо каструлю з плити.

Каша готова – потрібно дати їй охолонути, бо наступний етап – розбивання яйця та додавання його до каші. Якщо у вас була вчорашня – тоді сміливо можна вже додавати яйце та перемішувати. Має бути однорідний стан.

За смаком можна додати до каші – родзинки, цукати, фрукти, що забажаєте.

Коли все готово, змащуємо руки водою, щоб нам було зручніше ліпити та готуємо тарілку з борошном. Формуємо биточки: можна зробити їх круглі, овальні – як бажаєте. Та сформований биточок з обох сторін обвалюємо у борошні.

Рецепт приготування биточків без панірування
Рецепт приготування биточків без панірування

З цієї маси повинно вийти до 10 биточків, хоча все залежить від розмірів, які ви зробили.

Розігріваємо сковороду, наливаємо олію та смажимо наші биточки по 3-4 хвилини з кожної сторони на середньому вогні, поки не з’явиться золотиста скоринка.

Наші биточки готові – смачний, легкий рецепт всього за декілька хвилин і у вас готовий незвичайний сніданок. Діти та чоловік будуть у захваті. Биточки можна смакувати зі сметаною, варенням, джемом, медом або зі згущеним молоком.

Нехай смакує!

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.