Сусідка ходить у гості тільки заради нього: змішую 4 простих інгредієнти і подаю на стіл дуже смачний салат

Легкий, ніжний і дуже смачний – саме таким виходить салат за цим рецептом. Салат складається всього з чотирьох інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.

У світі існують тисячі рецептів різноманітних салатів, та українські господині й досі готують радянські Олів’є та Шубу. Якщо ви любите готувати щось нове і дивувати своїх гостей цікавими смаками і поєднаннями, цей рецепт для вас!

Дуже ніжний, легкий і смачний салат “Фея” готується всього з чотирьох інгредієнтів. Та ці інгредієнти ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • курка варена – 350 г;
  • чорнослив – 150 г;
  • огіркі свіжі – 400 г;
  • яйця – 5 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно завчасно відварити і охолодити. Для того, щоб м’ясо було соковитим, варіть його після закипання у підсоленій воді 20 хвилин після чого, залиште його охолоджуватися у бульйоні.

Відварену курку нарізаємо соломкою, або просто розбираємо по волокнам. Свіжий огірок ріжемо соломкою і перекладаємо разом з куркою у салатник.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Чорнослив також треба нарізати соломкою. Якщо чорнослив занадто жорсткий, його потрібно залити на кілька хвилин окропом, а потім просушити. Якщо чорнослив м’який, просто промийте його у теплій воді і просушіть паперовими рушниками. Нарізний чорнослив додаємо до інших інгредієнтів.

Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів
Рецепт легкого і ніжного салату з чотирьох інгредієнтів

Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо. Нарізаємо яйця соломкою і перекладаємо у салатник.

Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Для цього салату краще використовувати домашній майонез, та якщо ви берете соус в магазині, то обирайте майонез з вмістом жиру не менше 67%.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він досить ситний, але не позбавлений свіжості. Курка та чорнослив ідеально поєднуються у салаті, а огірки додають легкості і приємної свіжості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.