“Воно вирішило за мене”: 55-річна Надія Матвєєва поділилась “дивом”, яке відбувається з її кучерями

Колишня українська ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва поділилась дивами, які кояться з її хвилястою зачіскою у віці 55 років: що призвело до такого стану?

Відома українська теле-, радіоведуча Надія Матвєєва, яка стала відомою завдяки телевізійним шоу “Все буде добре” та “Все буде смачно”. У свої 55 років зірка виглядає бездоганно – вона дотримується здорового образу життя, веде свої щоденники тренувань на YouTube. Надія веде активну участь у громадському житті – періодично здає кров для постраждалих, підтримує військових, волонтерить, відвідує мітинги разом із народом.

Нещодавно Надія Матвєєва виклала новий пост із фотографіями у своєму блозі, та поділилась дивом свого волосся. Всі пам’ятають та впізнають цю пухку хвилясту зачіску телеведучої, яка стала її фішкою та предметом пізнаваності. Але хоч раз ви бачили її з іншою зачіскою? Як коментує сама Надія, з її волоссям трапляється щось дивне все життя: вони відростають до певної довжини та що з ними не роби – далі не ростуть, хоча сама Матвєєва помічає зміну волосся в коренях, але довжина залишається все також на місці. Її влаштовує ця довжина, але дійсно дивний момент.

“Воно вирішило за мене. Коли я почала відрощувати волосся, думала: до якої довжини? А виявилось, що ось це максимум”.

У коментарях аудиторія підтримала ведучу та володарки хвилястого волосся поділились тими самими історіями з приводу зачіски:

“І у мене так само. Є конкретна довжина і все, більше ніяк. Його наче невидимі гноми обстригають…”

“І в мене так. Волосся саме вирішило, як йому комфортно”.

Надя Матвєєва поділилась «дивами», що відбуваються з її волоссям
Надя Матвєєва поділилась дивами, що відбуваються з її волоссям

З приводу медичних втручань Матвєєва запевняє аудиторію, що нічого в житті вона жодного разу “не різала”. Вона вважає, що пластичні операції – це вибір кожної жінки, якщо потрібно – робіть.

Надія вважає, що якщо це єдиний вихід, де тобі не допомагають ін’єкції або інші процедури, то чому би це не зробити. Проте, сама жінка має чудовий вигляд у своєму віці, як вона зізнається, що косметологічні ін’єкції були в її житті – ботокс, губи, перше, що вона зробила – носогубка.

Як пояснює ведуча, її перше косметологічне втручання було через великих хейт з боку аудиторії. А жінка, яка працює на телебаченні, як вважає сама Надія, має естетично виглядати.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.