Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Андрій Шевченко

Улюбленець Лобановського вже 20 років поспіль живе у шлюбі з моделлю Крістен Пазік. Звісно, коли вийшла заміж за відомого українського футболіста, дівчина змушена була розпрощатися з успішною кар’єрою. Крістен подарувала коханому чоловіку один за одним аж чотирьох синів.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Сімейне гніздечко облаштували у Великобританії, де мають величезний власний будинок. От тільки діти один за одним випурхують звідти. Найстарший Джордан навчається в американському університеті. Крістіан мріє, як батько, грати за українську збірну з футболу. Лише Александр та Райдер поки поряд із батьками.

Сергій Ребров

Тренер збірної України з футболу перебуває у другому шлюбі. Нещодавно Сергій та Анна відзначили 8-річчя з дня весілля. За цей час психологиня спромоглася подарувати спортсмену двох синів Сашка та Микиту, які чудово ладнають зі своїм старшим братом Дмитром, який народився у Реброва з першою дружиною.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Анна молодша за чоловіка на 15 років. Звісно, нині своєю професією не займається. Натомість перетворилася на блогерку й розкручує власний Ютуб-канал, на якому розповідає про своє життя.

Олександр Зінченко

Футболіст із родиною нині перебуває у Лондоні, оскільки грає за “Арсенал”. Влада подарувала чоловіку двох донечок з інтервалом рівно у 2 роки. Нещодавно меншу Лею похрестили у Вінниці. До України взяли й старшу доньку Єву.

Відомі футболісти показали своїх красунь-дружин

Олександр та Влада разом 3 роки. Чоловік налаштований прожити разом ще 97. До одруження молодичка працювала спортивною журналісткою. А ще пробувала сили в модельному бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.