Alyosha записала купу дуетів із Дарвіном й іншими чоловіками: чому ніколи не співає разом із Тарасом Тополею

Олена Тополя відмовилася від використання сценічного псевдоніма Alyosha й воліє, щоб її називали справжнім іменем. Та і в старому, і в новому іміджі зірка співає дуетом виключно не з Тарасом.

Олена Тополя полюбляє записувати дуети з виконавцями чоловічої статі. Але чомусь жодного разу не заспівала з благовірним Тарасом, лідером гурту “Антитіла”.

Олексій Діброва

Днями колишня Alyosha показала композицію “Хочеш”. На цей раз матір трьох дітей заспівала про незламне кохання разом із Dibrova. Учасники дуету певні, що подібна композиція допоможе всім закоханим здолати будь-які перешкоди на життєвому шляху до щастя. А ще її можна використовувати для першого танцю молодят.

Чому Олена не співає дуетом з чоловіком Тарасом Тополею

Влад Дарвін

З Vlad Darwin Олена ще під іменем Alyosha записала цілий альбом, причому live-тематики. Артисти планували виступити разом на сцені у березні 2022 року, але цього не сталося через повномасштабне вторгнення. Тож записали “Живий концерт” з телеканалу “Дім”.

Чому Олена не співає дуетом з чоловіком Тарасом Тополею

Вже опинившись в Америці разом із трьома дітьми, Тополя дійшла висновку, що фани мають почути це виконання, яке подумки поверне їх до спогадів про мирне життя. Тоді Олена з Владом пообіцяли, що знову об’єднаються і виконають уже нові пісні. Згодом так і сталося.

Fabio De Vincente

Та ще до повернення в Україну зі США Олена записала дует з італійським виконавцем. Пісню Via dall’Inferno (“Розбити Вавилон”) артисти виконують відразу двома мовами – італійською та українською.

Чому Олена не співає дуетом з чоловіком Тарасом Тополею

Тарас Тополя

Пісня, яку Олена й Тарас можуть заспівати разом, уже існує. Її для пари написала британка Емі Вадж. Композиція двомовна – лунає англійською та українською. Але подружжя співаків вважає, що для її виконання мають настати мирні часи.

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?