facebook

Свекруха назвала цей мій паштет – “Паризькі канікули”: швидка французька намазка на хліб під “100 грам”

Усього за 3 хвилини можна приготувати швидку французьку намазку на хліб "Паризькі канікули". Звісно, для цього слід мати в холодильнику запас необхідних продуктів.

Вам знадобиться:

  • 1 французький батон;
  • 1 банка печінки тріски;
  • 3 варених яйця;
  • 1 плавлений сирок;
  • 15 г зеленої цибулі;
  • 2 зубці часнику;
  • 1 дрібка солі;
  • 2 ст.лож. майонезу.
Французька намазка на хліб Паризькі канікули з печінкою тріски

Звісно, смачнішою французька закуска “Паризькі канікули” буде, якщо шматочки батона попередньо підсмажити на сухій пательні. Та якщо часу обмаль, бо гості вже на порозі, цей пункт можна проігнорувати й намастити свіжий хлібчик.

Французька намазка на хліб Паризькі канікули з печінкою тріски

У такому разі впораєтеся з закускою за 3 хвилини. Відкрийте баночку печінки тріски. Беріть ту, що в олії, нарізана шматочками. Перекладіть вміст консерви у мисочку й розімніть виделкою разом із юшкою.

Французька намазка на хліб Паризькі канікули з печінкою тріски

Варені яйця, що залишилися після сніданку, обчистьте й натріть на дрібній тертушці просто до печінки. Плавлений сирок витримайте в морозилці. Теж натріть на дрібній тертушці до загальної маси. Підморожений він легше натирається.

Зелену цибулю вимийте, просушіть і дрібно наріжте. Обчищені зубці часнику пропустіть крізь прес. Додайте все це в миску. Трішки присоліть. Додайте майонез, щоб зв’язати всі продукти між собою.

Французька намазка на хліб Паризькі канікули з печінкою тріски

Ретельно перемішайте масу. На кожен шматочок багета викладайте по 1 ложці французької намазки й розподіляйте по всій поверхні. Викладайте на пласке блюдо й подавайте до столу.

Гості будуть у захваті від ваших кулінарних здібностей, смакуючи бутерброди “Паризькі канікули”, а ви не зізнавайтеся, що на приготування цієї смакоти витратили якісь 2-3 хвилини.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.