Беру жменьку фаршу та готую вечерю на швидку руку: настільки ситна страва виходить, а як смачно і просто

Приготувати смачну вечерю набагато простіше, ніж нам може здаватись. Навіть якщо ви тільки повернулись з роботи, багато сил і часу на це не потрібно.

Особливо зручно для господинь робити заготівлі фаршу. Придбати на базарі чи у магазині м’яса та зробити з нього фарш, а потім – розкласти по порціях у пакетики чи контейнери. Так вдасться не лише зекономити гроші, адже це вийде дешевше, ніж постійно купувати свіжий фарш.

Такий лайфхак також допоможе без особливого клопоту готувати смачні страви. Навіть якщо після роботи у вас зовсім не залишилось сил і часу готувати щось особливе, на такий рецепт потрібно мінімум ресурсу. Ділимось секретною вечерею.

Рецепт тушкованої картоплі з фаршем

Для приготування страви вам знадобиться 5 картоплин, 500 грамів фаршу, 2 моркви, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 2 кабачки, сіль і спеції на власний смак. Крім того, не забудьте про рослинну олію для смаження. Такої кількості інгредієнтів вистачить на вечерю для родини з 3-4 людей.

Кулінари поділились рецептом тушкованої картоплі з додаванням м'ясного фаршу
Кулінари поділились рецептом тушкованої картоплі з додаванням м’ясного фаршу

Для початку потрібно очистити та помити всі овочі. Після цього наріжте цибулю та часник і відправте їх смажитись на теплу, але не гарячу олію. Потім наріжте картоплю та, коли цибуля стане м’якою і прозорою, викладіть бульбу на сковорідку.

Моркву наріжте кільцями або натріть на тертці та додайте до картоплі. Після цього наріжте кабачки соломкою та посипте сіллю, нехай з них стече весь зайвий сік. Додайте кабачки на сковорідку, не миючи їх від солі – так страві буде достатньо спеції.

Кулінари поділились рецептом тушкованої картоплі з додаванням м'ясного фаршу
Кулінари поділились рецептом тушкованої картоплі з додаванням м’ясного фаршу

Викладіть до овочів фарш і смажте все, розбиваючи м’ясо. Після цього, за потреби, додайте трішки води, накрийте пательню кришкою та тушкуйте все на середньому вогні протягом 15-20 хвилин. Спробуйте картоплю та овочі на м’якість. Якщо вони готові, вимикайте вогонь і накривайте на стіл.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.