Була дівою на сцені, стала мамою в декреті: Джамала показала свої типові вихідні з трьома дітьми

Джамала поділились у своєму блозі, як тепер вона проводить свої вихідні з "трьома драконами". Мати в декреті опублікувала зворушливі з дітьми відео в своєму інстаграмі.

Українська співачка Джамала, що здобула перемогу для України на Євробаченні-2016 з піснею “1944”. Після цього зірка має велику аудиторію прихильників та велику пізнаваність. Джамала регулярно оновлює свій репертуар пісень та ділиться з публікою чутливими та зворушливими піснями, від яких йдуть мурашки по шкірі.

40-річна українська співачка втретє завагітніла та в очікуванні свого малюка активно брала участь у концертах, нагородженнях, зйомках кліпу, створенні нової пісні. Не дивлячись на те, що було дуже важко вже з великим животиком, співачка не зупинялась і до останнього працювала.

Остання її пісня “Люблю” вийшла незадовго до народження третього сина. У своєму блозі співачка показала відео, як вони разом з командою записували кліп і саму пісню, та зізналась, що саме важке було витримати запис пісні.

23 травня за лічені години до народження дитини, співачка Джамала встигла взяти участь у церемонії нагородження музичної премії YUNA-2024, де виступила з піснею “Верше мій верше” у супроводі оркестру. І також отримала свою нагороду Найкращий альбом. Це був останній виступ вагітної Джамали.

Джамала показала, як проводить вихідні з трьома дітьми
Джамала показала, як проводить вихідні з трьома дітьми

На наступний день співачка поділилася новиною у своєму блозі – вона стала багатодітною мамою. Третього сина Джамала та її чоловік Сеїт-Бекір Сулеймановим назвали Алім-Сеїт Бекір.

Коли подружжя виписували з пологового будинку, зібралась вся сімʼя Джамали. Двоє старших синів, які були символічно вдягнуті разом, не стримували своєї радощі від цієї події – народження брата.

Тепер співачка розповідає у своєму блозі як це бути багатодітною мамою. Джамала публікує світлини та відео з прогулянок разом із дітьми, вони проводять всі разом час. Старші сини Емір та Селім самостійно катають Аліма на колясці. Багатодітна мати йде позаду та спостерігає за ними. Співачка підписала відео:

“Джа, як ти? Та мені хана”.

Джамала показала, як проводить вихідні з трьома дітьми
Джамала показала, як проводить вихідні з трьома дітьми

Наступні відео у співачки, як маленький син відпочиває на природі разом з матусею. Вони проводять вихідні у Києві на ВДНГ на арт просторі Уява. Тепер Джамала буде у супроводі маленького сина всюди.

Також, у своєму блозі Джамала опублікувала частину свого виступу у музичній премії, де написали слова подяки своєму новонародженому синові, який дав матусі цю можливість, виступити на сцені.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.