46-річна Євгенія Власова має 19-річну доньку від продюсера: чому ніколи не показує, як виглядає Ніна

Євгенія Власова й сама надовго зникає з інформпростору, а потім несподівано виринає, і свою доньку ретельно приховує від широкого загалу. Чому співачка не показує 19-річну Ніну?

Час спливає швидко. Неначе нещодавно Євгенія Власова ділилася світлинами з маленькою Ніною, як уже має 19-річну дорослу доньку. Але показувати, як нині виглядає мамина красуня, зірка чомусь не поспішає.

Власова ретельно приховує подробиці життя доньки Дмитра Костюка. Знаменитість пояснює, що в дитинстві Ніна дуже потерпала через мамину та татову відомість. Дівчинці довелося зазнати у зв’язку з цим чимало проблем. Тому розмови з журналістами про доньку для Євгенії тепер табу.

Як виглядає 19-річна донька Євгенії Власової

Власова лише відзначила для “Люкс ФМ”, що завжди намагалася доньці давати якомога більше простору для прийняття самостійних рішень. Завдяки такому вихованню Ніна дуже швидко адаптувалася до життя в новій країні. Матуся продовжує підтримувати рідну кровиночку фінансово, може у випадку чого підстрахувати, але не втручається у доньчине прийняття рішень.

На жаль, артистка розпрощалася зі співочою кар’єрою через стан здоров’я. Ходили настійливі чутки, що Женя страждає на онкологію. Їй навіть довелося позбутися довгого гарного волосся й деякий час носити короткий їжачок. Але згодом зірка спростувала цей діагноз. Мовляв, була лише підозра на рак.

Як виглядає 19-річна донька Євгенії Власової

Євгенія повторила долю своєї матері. Жінка розлучилася з чоловіком, коли Жені був усього лише рік. Співачка з Костюком теж розбіглися, коли Ніні минув один рік. Власовій довелося докласти чимало зусиль, щоб залишити за собою право на квартиру.

До Дмитра в Євгенії купа претензій. По-перше, він хоч і був її продюсером, але не просував її як співачку. А, по-друге, практично не бачився з донькою Ніною. Навіть не кожного дня народження вітав рідну дитину.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.