Діти-підлітки забороняють батькам викладати свої фото: як викручуються з ситуації Кухар, Мазур, Єфросиніна

Час спливає дуже швидко. Діти підростають і мають власну думку про те, що відбувається довкола. Деякі категорично забороняють матусям виставляти їхні фото в мережу, попри велику купу переглядів.

Катерина Кухар

Нещодавно балерина показала світлину 9-річної доньки. Дівчинка, схоже, поки не заперечує та залюбки позує. А от старшому сину Катерини вже минуло 14 років. І Тимур категорично заборонив мамі піаритися на його світлинах.

Чому знаменитості не показують своїх дітей

Та танцівниця знайшла вихід з цієї скрутної ситуації. Виставила у своєму Інстаграм-акаунті фото з минулих років. Тож якщо підписники сторінки Кухар і побачили сина знаменитості, то лише маленького, а уявити, як він виглядає зараз, ніхто з них не зможе.

Алла Мазур

Сину телеведучої вже 16 років. Раніше ми не знали, хто батько первістка знаменитості. Тепер навіть не можемо побачити, як підріс Артем. Вже зо 3 роки поспіль підліток забороняє мамі хвалитися його світлинами на загал.

Чому знаменитості не показують своїх дітей

У мережі можемо побачити лише маленького хлопчика на відпочинку в Болгарії, першокласника 1 вересня, під час стрибків на самокаті. Але з 13 років матуся отримала табу на фотографування та оприлюднення знімків. Пані Алла поставилася з розумінням до синової забаганки й виконала її.

Маша Єфросиніна

Через те, що ведуча викладає в мережу світлини виключно з сином, багато хто навіть не знає про існування старшої доньки. 20-річна Нана не прагне до публічності, тож категорично забороняє мамі показувати її обличчя.

Чому знаменитості не показують своїх дітей

Навіть коли трапляється зустріч, блогерка змушена викладати світлини з донькою виключно зі спини. Матусі заборонено ділитися зі своїми підписниками подробицями з життя Нани. Доводиться коритися, хоча подібна тематика зазвичай якраз і гарантує найбільшу кількість переглядів.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.