У дівчинки мамина усмішка, а хлопчик – копія батька: Максим Галкін замилував мережу фото з підрослими дітьми

Відомий комік та шоумен Максим Галкін зачарував мережу новою світлиною зі своєю сімʼєю. Шанувальники помітили, як схожі двійнята на своїх зіркових батьків.

Нещодавно відомий шоумен Максим Галкін зачарував своїх шанувальників зворушливою фотографією зі своєю родиною. 18 червня він святкував свій день народження і вирішив поділитися цим особливим моментом із публікою. На події була присутня його знаменита дружина, Алла Пугачова, яка, незважаючи на свої 75 років, виглядала неймовірно свіжо та елегантно.

Фотографія, якою поділився Максим, миттєво стала сенсацією в мережі. На знімку він разом з Аллою та їхніми дітьми, Гаррі та Лізою, які вже досягли 11-річного віку. Шанувальники не могли не помітити вражаючої схожості дітей з їхніми зірковими батьками: Ліза успадкувала чарівну посмішку своєї мами, а Гаррі виглядає точно як молодий Максим.

Двійнята з’явилися на світ у 2013 році, коли Максиму було 37 років, а Аллі 64. Пара ніколи не приховувала, що малюки народилися від сурогатної мами, і завжди відкрито ділилася цією історією зі своїми прихильниками.

Сьогодні діти Галкіна та Пугачової відвідують ізраїльську школу, де навчання проходить на івриті. До цього Гаррі та Ліза ходили до приватної школи, де вивчали різні науки та три мови, що безумовно розширює їхній кругозір і допомагає всебічному розвитку.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну Максим Галкін і Алла Пугачова вирішили залишити Росію, не підтримавши кровопролитний режим, що призвело до осуду та непорозуміння з боку співвітчизників. Незважаючи на це, артистам вдалося налагодити своє життя за кордоном.

Максим Галкін показав, як виглядає його дружина Алла Пугачова
Максим Галкін показав, як виглядає його дружина Алла Пугачова

Максим успішно гастролює світом з концертами, підкорюючи нові країни та серця слухачів. Його виступи завжди збирають повні зали, що свідчить про непереможний талант і популярність артиста. Алла Пугачова наразі відпочиває, зосереджуючись на родинному житті та наглядаючи за дітьми.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.