facebook

Білик, Сердючка, Могилевська. Цих зірок знають всі, але вони знайшли своє щастя, коли їм було трохи за 40

Популярність, гроші та слава не гарантує те, що людина буде щасливою. Ірина Білик, Андрій Данилко та Наталія Могилевська розповіли, чому вони стали щасливими лише після 40 років.

Щастя – поняття суб’єктивне. Для когось це пристойна робота, для когось – гроші та слава, а для когось – сім’я та діти.

Дивлячись на зірок шоу-бізнесу, здається, що всі вони щасливі, адже мають те, що не мають більшість людей. Втім, популярність і фінансова стабільність не завжди є запорукою щасливого життя.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська
Зірки, які знайшли своє щастя після 40-ка: Наталія Могилевська

Українська співачка Наталія Могилевська всю свою молодість присвятила кар’єрі. Вона мала багатьох чоловіків, та з жодним із них так і не побудувала сім’ю і не народила дітей.

Могилевська зізнається, що після 30-ти вона відчула сильне бажання стати мамою, але поряд не було жодного підходящого чоловіка.

Могилевська хоч і була популярною та багатою, але не була щасливою. Саме тому, коли співачці було 40, вона поїхала на кілька місяців в Індію, щоб переосмислити своє життя. Співачка відмовилася від алкоголю і куріння та почала медитувати і шукати внутрішній спокій.

Зараз Могилевська знаходиться у щасливих стосунках з чоловіком, а також виховує двох прийомних дочок. Жінка прийняла рішення удочерити дівчат і нарешті стала щасливою.

Андрій Данилко

Андрій Данилко відзначив 50-річний ювілей
Зірки, які знайшли своє щастя після 40-ка: Андрій Данилко

Андрій Данилко відомий в Україні та практично по всьому світу завдяки своєму образу Вєрки Сердючки. Данилко багато років поспіль був на піку популярності. Він багато гастролював, випускав нові пісні, кліпи і мав мільйону аудиторію прихильників. Здається Данилко мав все – популярність, славу та гроші. Втім, ховаючись за образом веселої Верки Сердючки, Андрій Данилко був глибоко нещасною людиною.

В якийсь момент Андрій Данилко різко зупинив свою співочу кар’єру. Артист зізнався, що має проблеми зі здоров’ям. Через постійні стреси та важкий гастрольний графік Андрій Данилко практично не міг заснути, а відсутність сну погано сказувалась на загальному стані здоров’я артиста.

Крім того важкий гастрольний графік та зацикленість на кар’єрі не дало артисту побудувати сім’ю. Зараз Андрій Данилко досі самотній, втім він став щасливим. Артист зізнається що раніше хвилювався за те, що немає сім’ї та дітей, та зараз він прийняв цей факт і усвідомив, що для власного щастя йому не обов’язково мати родину.

Ірина Білик

Ірина Білик розповіла про нове кохання
Зірки, які знайшли своє щастя після 40-ка: Ірина Білик

Ірина Білик також всю свою молодість витратила на кар’єру, а сім’ї вона приділяла мало часу. Співачка мала багато чоловіків та ще більше коханців, втім побудувати міцну родину їй не вдалося з жодним із обранців. Також Ірина Білик зізнається, що майже не приділяла часу на виховання свого старшого сина Гліба.

Та після 40 років Ірина Білик вийшла заміж вп’яте за російського продюсера азербайджанського походження Аслана Ахмадова і наважилася знову стати мамою. І хоча шлюб з Ахмадовим не склався, вона щаслива, адже має маленького синочка, якому може віддати всю свою любов та приділити максимум часу та уваги.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.