29-річна пасія 47-річного Мурата Налчаджиоглу розповіла про всі свої пластичні операції: “Чудові гени”

29-річна дружина Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі запевняє, що майже нічого не змінювала у своїй зовнішності за допомогою пластики. Втім, її зовнішній вигляд говорить про інше.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження, а також колишній чоловік співачки Ані Лорак. Після розлучення з артисткою у бізнесмена закрутилося дуже бурхливе особисте життя.

Так, влітку 2023 року Мурат відгуляв пишне весілля з молодшою на 20 років візажисткою Лілією Реус. Та вже через 4 місяці стало відомо, що молодята розлучаються. Причиною розставання стала, ймовірно, інша жінка. Буквально відразу після розлучення Мурат представив публіці свою нову кохану – модель Анастасію Фоксі. Дівчина також майже на 20 років молодша за Налчаджиоглу. Вона не має постійної роботи, та задля задоволення час від часу знімається у фотосесіях як модель.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу відповіла, чи збирається за нього заміж
Третя дружина Мурата Налчаджиоглу розповіла, скільки пластичних операцій вона зробила

Стосунки з Анастасію у Мурата розвивалися дуже швидко. Вони буквально відразу почали жити разом, а Мурат на всю Мережу запевняв, що саме Фоксі є коханням всього його життя.

Вже через кілька місяців стосунків Мурат зробив Анастасії пропозицію руки та серця. Варто відзначити, що на той момент, чоловік ще не був офіційно розлучений з попередньою дружиною.

Втім, не так давно у пари трапилась криза у стосунках. Анастасія повідомила, що вони з Муратом розійшлися. Та не пройшло і двох тижнів, як ця парочка знову з’явилася разом і вразили новиною: вони тепер чоловік та дружина.

Наречена Мурата Налчаджиоглу зізналася, що готується до чергової пластики
Третя дружина Мурата Налчаджиоглу розповіла, скільки пластичних операцій вона зробила

Зараз Мурат і його третя дружина відпочивають в Туреччині. Маючи вдосталь часу, Анастасія Фоксі вирішила відповісти на питання підписників в Інстаграм. Так, фоловери запитали у моделі, які пластичні операції вона робила. Анастасія запевнила, що крім пластики бюсту, вона нічого не робила. Дівчина запевняє, що має хороші гени, тому і має такий вигляд.

Скільки разів я відповідала на це питання? Крім грудей я нічого не робила. Все інше – прекрасні гени. Дякую батькам за ідеальне обличчя, а особливо ніс

,  – запевнила Анастасія.

Третя дружина Мурата Налчаджиоглу розповіла, скільки пластичних операцій вона зробила
Третя дружина Мурата Налчаджиоглу розповіла, скільки пластичних операцій вона зробила

Втім, дивлячись на дівчину стає очевидним, що вона неодноразово зверталася до пластичних хірургів. Крім того, дівчина захоплюється уколами краси. Важко не помітити її аж занадто пишні губи та “підколене” обличчя.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.