Подружка приїхала з Німеччини й навчила, як приготувати за 1 хвилину: ліниві пиріжки з лаваша і фаршу

Смачні соковиті і прості у приготуванні – саме такими є ліниві пиріжки з лаваша і фаршу. Їх можна готувати на сніданок або перекус. Такі пиріжки смачні, як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Лаваш – універсальний продукт, який їдять у чистому вигляді замість хлібу та готують з нього безліч страв. Різноманітні закуски, солоні та солодкі пироги, запіканки, та багато чого іншого – все це готують зі звичайного лаваша.

Пропонуємо до вашої уваги дуже вдалий рецепт лінивих пиріжків, де замість тіста використовують лаваш, а в якості начинки – фарш. Такі пиріжки готуються дуже швидко і дуже просто, а смак у них виходить неперевершеним.

Необхідні інгредієнти:

  • лаваш – 2 листа;
  • фарш – 200 г;
  • цибуля 1 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту можна обрати будь-який фарш. З фаршем із птиці пиріжки будуть більш ніжними, а якщо взяти свинячий фарш, чи яловичо-свинячий – пиріжки будуть мати більш насичений та жирний смак.

Цибулину очищаємо і натираємо на крупний терці, або збиваємо блендером до стану пюре. Також цибулю можна нарізати дрібним кубиком. Додаємо подрібнену цибулю до фаршу. Фарш солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.

Беремо прямокутний лист лаваша і ділимо його на три рівні частини.

Рецепт лінивих пиріжків з лаваша і фаршу за 1 хвилину
Рецепт лінивих пиріжків з лаваша і фаршу за 1 хвилину

На край лаваша викладаємо частину фаршу і загортаємо його трикутником. Весь фарш має бути схований у лаваші. Так робимо зі всіма заготовками.

Рецепт лінивих пиріжків з лаваша і фаршу за 1 хвилину
Рецепт лінивих пиріжків з лаваша і фаршу за 1 хвилину

Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажуємо ліниві пиріжки з двох сторін до золотавої скоринки.

Готові пиріжки знімаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Найкраще такі пиріжки смакують у гарячому вигляді, тоді вони мають хрумку скоринку і дуже соковиту начинку. Та і в холодному вигляді пиріжечки залишаються смачними, тому їх можна брати з собою як перекус на роботу, чи давати дітям у школу.

За смаком такі пиріжки нагадують чебуреки та біляші, втім готуються вони в рази простіше із більш доступних продуктів.

Смачного.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.