Беру 2 яйця, картоплю і трохи ковбаси: готую з цього смачнющу вечерю за лічені хвилини. Не рецепт, а скарб

Шукаєте рецепт легкої, смачної та незвичної вечері? Тоді спробуйте приготувати картопляний пиріг, який потребує всього 30 хвилин вашого часу. Інгредієнти – що є у холодильнику.

Для свого рецепту ви можете трохи змінити склад інгредієнтів. Наприклад – замінити лук на петрушку або інше чи додати сір. Все за вашим смаком.

Інгредієнти:

  • Невеличкий пучок зеленої цибулі
  • 400 г картоплі
  • 200 г вареної ковбаси
  • За смаком сіль та чорний перець
  • 2 шт яйця
  • 1 ст.л. з зіркою борошна

Спосіб приготування:

Беремо маленький пучок зеленої цибулі та мілко нарізаємо. Можна замінити на кріп або петрушку.

На крупну терку натираємо 300 грамів очищеної картоплі. Додаємо до неї варену ковбасу, яку також натираємо на крупній терці. Кладемо до них нарізану цибулю та все перемішуємо. Додаємо сіль, перець та інші спеції за вашим смаком.

Розбиваємо два яйця і також додаємо до нашої суміші. Все ретельно перемішуємо силіконовою лопаткою. Далі – додаємо 1 столову ложку з гіркою борошна. Якщо у вас вийшла маса рідка, то ще трохи додайте борошна, щоб наша маса мала форму.

Нагріваємо пательню на середньому вогні та розтоплюємо на неї шматочок вершкового масла. Тепер викладаємо на гарячу пательню всю нашу суміш та розподіляємо її по всьому діаметру.

Накриваємо кришкою та смажимо приблизно 12-13 хвилин на маленькому вогні, аби наш нижній шар став рум’яним.

Після цього беремо лопатку та обережно проводимо її по краю нашого пирога, щоб він ніде не прилип. Тепер накриваємо зверху тарілкою та перегортаємо. Перекладаємо її обсмаженою стороною до гори, аби всередині та з іншої сторони наш пиріг пропікся. Якщо бажаєте залишити хрустку скоринку – не накривайте кришкою.

Залишаємо обсмажуватись ще 12-13 хвилин. Обов’язково перевірте, аби пиріг був готовий всередині.

Наш пиріг готовий і тепер можна смакувати – він вийшов рум’яним та хрустким. До нього можна зробити соус або салат, і у вас вийде повноцінна вечеря за мінімум часу приготування, а головне – смачна та незвична.

Рецепт приготування смачної вечері з картоплі та ковбаси
Рецепт приготування смачної вечері з картоплі та ковбаси. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.