Світлана Білоножко нещодавно втратила кохану людину: народна артистка розповіла, як тепер живе без Віталія

Українська співачка Світлана Білоножко через пів року після втрати коханого чоловіка Віталія, дала коментар та розказала чим зараз займається, аби не сумувати.

На початку 2024 року пішов з життя відомий український народний артист Віталій Білоножко, про ще повідомила його дружина Світлана. Співак проходив довге лікування, перебував у лікарні, але на 71 році життя, зупинилось серце.

Артист був відомий завдяки пісням “Боже, дай Україні волю!”, “Давайте разом заспіваєм, браття”, “Україно мати” та багато інших легендарних пісень, які згадують із приємними емоціями як рідні співака, так і його прихильники.

За словами дружини, Віталій до останнього вірив, що підлікується трохи та знову вийде на сцену до своєї публіки.

Світлана ділилась своїми емоціями після смерті народного артиста та розповідала, що ніяк не може звикнути, що він більше не з нами. Вона всюди його бачить і відчуває, наче він десь поруч завжди.

“Мені сниться весь час, що він мене гладить по голові”.

Світлана Білоножко розповіла як переживає втрату
Світлана Білоножко розповіла як переживає втрату

Вже пройшло пів року з моменту трагедії в родині Білоножко і Світлана дала коментарі, як змінилось її життя та чи оговталась вона після смерті коханого, з яким вони були у шлюбі понад 40 років.

В цьому році жінка знайшла для себе нову віддушину – город. Вона замовила у знайомої кущики з розсадою, їх небагато, по 20 штучок, але Світлана піклується про них дуже ретельно.

Білоножко завжди находиться в русі та намагається більшість часу проводити з огірками та помідорами – полоти, прибирати бур’ян, поливати, доглядати. Світлана каже, що їй важко залишатися зі своїми думками та вона має постійно щось робити, аби не почуватися погано.

“Якщо я сяду, мені буде важко. Я буду сумувати, плакати”.

Світлана Білоножко розповіла як переживає втрату
Світлана Білоножко розповіла як переживає втрату

Тож жінка обрала для себе принцип “білка в колесі” та весь час у русі – волонтерить та виступає для військових. Як поділилась своїми відчуттями після концертів для військових, Світлана бачить, які втомлені люди до неї приходять, але завдяки їй, вони мають відпочинок та різноманіття. Після своїх виступів вона бачить, як військові радіють життю, ті люди, які більш за всіх розуміють, яке коротке може бути життя і що радіти потрібно кожному моменту.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.