facebook

Первісток Михеїла Саакашвілі спочатку одружився, а потім здобув вищу освіту: як виглядає 28-річний випускник

Михеїл Саакашвілі похвалився успіхами свого старшого сина Едуарда. 28-річний молодик здобув ступінь в університеті. А ми маємо можливість побачити, як виглядає нащадок та його дружина.

Експрезидент Грузії Михеїл Саакашвілі нині перебуває в ув’язненні, а його нащадки продовжують радувати татуся власними здобутками. 28-річний син Едуард днями отримав ступінь зі штучного інтелекту Утрехтського університету, що знаходиться в Нідерландах.

Тож татусь на радощах виклав світлину первістка у Фейсбуці. Едуард відзначив власні наукові досягнення разом із дружиною. З Адель Едуард познайомився, коли молодята навчалися в американському коледжі.

Як виглядає старший син Михеїла Саакашвілі: з дружиною

Вони відгуляли весілля 2018 року у Філадельфії. До речі, у цьому ж коледжі свого часу навчався і сам Михеїл. Саакашвілі закінчив навчальний заклад у 1994 році, а його старший син – у 2017-му.

Тоді тато був присутній на врученні диплома Едуарду й хвалився, що нащадок отримав його з відзнакою. Таких розумників виявилося всього 8 осіб на 380 випускників. Молодика навіть запросили працювати на Національне громадське радіо Америки.

Як виглядає старший син Михеїла Саакашвілі: з татом та мамою

У шлюбі з Сандрою Рулофс у Михеїла народилося двоє синів. Окрім Едуарда пара виховала ще й на 10 років молодшого Ніколаза. Він уже закінчив навчання у школі. Хлопцю є з кого брати приклад – старший брат має ступінь магістра. Матуся синів-розумників теж не пасе задніх – навчалася на бакалавраті з психології.

Одружилися Сандра з Мікаелем у 1993 році. А коли розлучилися, точно невідомо. Восени 2021 року нардепка від “Слуги народу” Єлизавета Ясько сповістила про стосунки з Саакашвілі. Згодом вона народила грузинському в’язню доньку Жасмін. А потім стало відомо про ще одну донечку Мікаела – Еліс-Марію йому подарувала грузинська співачка Софо Ніжарадзе.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.