Як Павло Зібров відсвяткував своє 67-річчя: на святі народного артиста гуляв весь український бомонд

Павло Зібров відсвяткував своє 67-річчя у колі рідних: як відзначив цей день співак та кого запросив на свій день народження у важливий для нього день.

Народний артист України Павло Зібров відзначив свій день народження. Співаку виповнилось 67 років. У своєму блозі він поділився як проходило святкування у вихідний день та подякував кожному гостю, який завітав на його свято.

Іменинник опублікував в сторіс світлини із подарунками, де найяскравішим виявився незвичайний торт – красивий одноярусний святковий торт мав зверху легендарні вуса – такі самі, як у Павла Миколайовича, у якого вони вже давно стали фішкою.

На відео його рідні вітають зі святом. Коли співак побачив вуса – він проявив найщиріші емоції та подякував близьким за таке оригінальне привітання.

Павло Зібров поділився, як відсвяткував 67-річчя
Павло Зібров поділився, як відсвяткував 67-річчя

Святковий наряд іменинника був у патріотичних кольорах: червоно-чорних. Співак був вдягнений в чорну футболку з орнаментом та червоні джинси з велюровими червоними мокасинами. Дружина Марина Володимирівна також дотрималась червоного кольору: вона одягла довгу сукню у чорно-білий горошок, а збоку додала велику червону квітку.

Павло Зібров вже поділився світлинами зі святкування в колі рідних – фото з дочкою Діаною та дружиною Мариною. На другому фото найближчі друзі артиста – кум Юрій Рибчинський – поет та друг Михайло Поплавський – артист. На фото друзі всі разом показують знак “клас” – фірмовий від ректора Поплавського, всі щасливі, всі посміхаються і радіють, що мають можливість святкувати разом.

Святкування проходило у ресторані заміського комплексу – Павло Миколайович показав світлини, на яких бачимо поруч ліс та приємну затишну атмосферу ресторану поруч із водою.

Павло Зібров поділився, як відсвяткував 67-річчя
Павло Зібров поділився, як відсвяткував 67-річчя

На свій день народження, 21 червня, артист презентував нову версію своєї пісні “День народження”, яку співали всі разом, коли вітали іменинника зі святом.

Павло Зібров разом із гуртом KOLABA, як каже сам співак, дали новий подих цій пісні, вони модернізували її переробили на більше сучасний лад. У кліпі брали участь багато відомих зірок як Трінчер, Могилевська, Сумська, Гордон, Павлік та багато інших відомих людей.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.