Дмитро Дікусар двічі одружувався й двічі збирався: де нині перебуває улюблений хореограф Ірини Білик

Дмитро Дікусар був відомий не лише ідеальними танцювальними рухами, але й великим шлейфом жінок, з якими йому приписували романи. Дізнаймося, де нині перебуває і чим займається хореограф.

Ще зовсім юний Дмитро Дікусар викликав цікавість до своєї особи, коли закрутив роман зі старшою на 15 років співачкою. Вони з Іриною Білик познайомилися під час шоу “Танці з зірками 2” й відтоді весь час давали теми для пліток. Пара зіграла несправжнє весілля у Ріо-де-Жанейро. Та за 3 роки голубки розбіглися.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Ірина Білик

Ще одним шоком для широкого загалу стало одруження Дмитра з колегою Оленою Шоптенко. Під час “Танців з зірками” хореографи були конкурентами, частенько сварилися й навіть не віталися одне з одним. А коли разом поїхали працювати до Грузії, усе й закрутилося. Там і відгуляли весілля. На жаль, за 3 роки й цей шлюб розпався.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Олена Шоптенко

За півтора року після розлучення Дікусар показав нову обраницю – грузинську танцюристку. На питання журналістів, коли очікувати третього весілля, Дмитро відказав, що одружиться виключно з матір’ю своєї дитини.

Усі жінки Дмитра Дікусара: грузинська танцівниця

Наступну обраницю хореограф вирішив нікому не показувати. Тож пресі довелося робити припущення. Зійшлися на тому, що це колишня дружина Миколи Тищенка Ірина Журавська. Сам Дмитро це не підтвердив і не спростував.

Усі жінки Дмитра Дікусара: Ірина Журавська

Згодом Дікусар надовго зник з інформпростору. З’ясувалося, що став до лав ЗСУ і пішов боронити батьківщину. Олена Шоптенко пояснила таке рішення колишнього благовірного підвищеним почуттям справедливості.

Куди подівся Дмитро Дікусар

Нещодавно Дмитро нагадав про себе, виклавши у мережу Інстаграм відео, яке змонтував із різних кадрів перебування на фронті, відзначивши:

“Знаю, що давно давав про себе знати… Вибачте, якщо змусив нервуватися!

Популярне

Схожі статті

Вчимося замочувати квасолю, щоб варити 30 хвилин: помилки та 4 хитрощі від кухаря

Всі господині знають, що квасоля – дуже поживний продукт. Але варити боби доводиться довго, тож зазвичай ніхто не хоче заморочуватися. Тим часом цей процес можна значно пришвидшити.

“Закриєте 100 банок і буде мало”: Цей салат із баклажанів мої з’їдають за п’ять хвилин і просять ще

Багато часу на приготування салату з баклажанів витратити не доведеться. Натомість отримаєте ідеальну закрутку на зиму. Достатньо буде відкрити баночку й неначе переносишся у спекотне літо.

“То коханці чи просто колеги?”: чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

Були часи, коли Цибульська з Дзідзьо частенько співали разом, а Наталія Могилевська виходила з Владом Ямою на паркет. Але й досі немає ясності в питанні – зірки лише співпрацювали чи мали стосунки.