Тоню Матвієнко й Арсена Мірзояна одружував Олег Винник, а на весіллі співав Олександр Пономарьов: як це було

Сім років тому весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стало однією з найбільш обговорюваних подій у світі українського шоу-бізнесу. Пригадаємо, як воно відбувалося.

Весілля зіркових пар завжди викликають великий інтерес серед шанувальників та медіа. Не стало винятком і одруження Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, яке відбулося за участю видатних зірок української естради, таких як Олег Винник та Олександр Пономарьов. Головним інтерв’юером тоді була Катерина Осадча.

Олег Винник, Олександр Пономарьов, Катерина Осадча на весіллі. Скриншот фото з Мережі

Початок кохання

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися завдяки спільним музичним проєктам. Їхнє кохання розвивалося на очах у шанувальників і медіа, і коли їхній спільній доньці виповнилося півтора рочка, вони вирішили закріпити свої стосунки шлюбом на березі Дніпра.

Олег Винник – зірковий ведучий церемонії

Особливістю весілля стало те, що церемонію проводив відомий співак Олег Винник. Виконавець, який відомий своїми ліричними піснями про кохання, став ідеальним вибором для проведення церемонії.

“Ніколи не думав, що я колись буду в ролі обрядового старости”, – жартома говорив Олег Винник.

Музичний сюрприз від Олександра Пономарьова

На весіллі не обійшлося без музичних сюрпризів. Спеціально для молодят та гостей виступив Олександр Пономарьов, який підспівував весільному танку молодят.

Святкування та гості

Весілля відбулося у колі найближчих друзів та родичів. Мати Тоні легендарна Ніна Матвієнко розповіла, що від долі не втечеш і побажала довгого сімейного щастя молодим, а також розповіла, що подарувала доньці білизну та гроші. Також була присутня й донька Тоні від першого шлюбу Уляна Снітко. Вона поділилася розповіддю про гарні стосунки з новоспеченим вітчимом.

Донька та мама Тоні Матвієнко на весіллі. Скриншот фото з Мережі

Свято Арсена й Антоніни об’єднало зіркових друзів та родичів, створивши незабутню атмосферу любові та радості. Цей день назавжди залишиться у пам’яті молодят та їхніх шанувальників, як символ щирого та міцного кохання.

Популярне

Схожі статті

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.

Тісто для піци всього за 1 хвилину: пухке, ніжне та повітряне – це матуся навчила, коли з Італії приїхала

Вже наскучив один й той самий смак з одної доставки? Тоді давайте разом приготуємо домашню піцу з легким рецептом тіста, з яким не потрібно дуже довго возитись. Всього пару хвилин - тісто готово.

“Про першу і третю він не розповідає”: Валерій Харчишин тричі закохувався, але ми бачили лише другу дружину

Валерій Харчишин не любить говорити про особисте життя, тому мало хто знає, що в житті лідера гурту "Друга ріка" було два шлюби. І старший син музиканта якраз народився від тих стосунків.