“Хто без гріха”: Мірзоян, Остапчук та інші зірки-чоловіки, в яких часто летять закиди про зради

Серед представників шоу-бізнесу є багато чоловіків, які не можуть похизуватися вірністю у стосунках. Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук і не тільки вскочили у гречку на очах у всієї України.

Вірність – основа будь-яких стосунків. Втім, багато відносин розпадаються саме через зраду. Серед представників українського шоу-бізнесу є немало чоловіків, яких постійно підозрюють у зрадах. Ці підозри не безпідставні, адже колись вони на очах у всієї України вскочили у гречку.

Володимир Остапчук

Остапчук розповів про особливості свого здоров'я
Чоловіки, яких застукали на зраді: Володимир Остапчук

Телеведучий Володимир Остапчук прожив зі своєю першою дружиною Оленою Войченко 10 років. Та в якийсь момент чоловік зустрів яскраву нотаріусиню Христину Горняк і почав зраджувати з нею своїй дружині. Олена Войченко не стала мовчати і публічно показала листування Остапчука з Горняк, яке підтвердило факт зради.

Після розлучення з Войченко Остапчук взяв у дружини свою коханку та цей шлюб не протримався і двох років.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян показав, як підросла донька Ніна
Чоловіки, яких застукали на зраді: Арсен Мірзоян 

Співак Арсен Мірзоян до шлюбу з Тонею Матвієнко був одружений з іншою жінкою, з якою він виховував двох дітей. Зустрівши Матвієнко, Арсен закохався в неї по вуха і почав роман, незважаючи на дружину. Тоня була коханкою Мірзояна цілих 2 роки. Співак зізнається, що не хотів довго розлучатися з дружиною, адже думав, що почуття до Матвієнко можуть виявитись звичайною короткочасною закоханістю. Врешті, музикант розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Тоні Матвієнко.

Потап

Син Потапа розповів про стосунки з батьком
Чоловіки, яких застукали на зраді: Потап

Репер Потап не приховув, що зраджував своїй першій дружині Ірині Горовій. Зараз артист це коментує так, начебто піймав “зіркову хворобу” в якийсь момент і дозволяв собі геть усе: випивку, важкі речовини та жінок.

Крім того, Потап зраджував Горовій зі своєю партнеркою по сцені Настею Каменських. Саме через неї Олексій розлучився з Горовою.

Подейкують, що зараз репер зраджує вже Каменських. Чоловіка начебто бачили разом з колишньою подругою співачки Анею Андрійчук.

Популярне

Схожі статті

Вперше за 2 останніх роки: співачка Олена Вінницька розповіла, чим займалась вона та її чоловік весь цей час

Співачка Олена Вінницька, колишня учасниця гурту ВІА Гра вперше за 2.5 роки з'явилась на публіці та розповіла, де весь час пропадала сама та її чоловік-музикант.

“Балан і Кароль – це недописаний роман?”. Дан і Тіна вперше за два роки зустрілися в Карпатах

Не один рік фанати підозрювали Тіну Кароль і Дана Балана у таємному романі. І коли історія перестала бути на піку обговорень – зʼявилися факти, які підтверджують можливість стосунків між зірками.

Щойно спробувала новий рецепт: готую маринад і заливаю печериці. Виходить ідеальна закуска під “100 грам”

Мариновані печериці в домашніх умовах – це смачна і проста закуска, яка відмінно підходить як для буднів, так і для святкових заходів. Їх просто готувати, а смак приємно вражає.