Додала це в банку і малосольні огірки вийшли в 10 разів краще, ніж у свекрухи: найшвидший рецепт “Хрусть”

Малосольні огірки за цим рецептом виходять дійсно малосольними. Вони дуже хрусткі, пряні і нереально смачні. Весь секрет у правильних пропорціях розсолу.

Зовсім скоро сезон огірків буде у самому розпалі. Звичайні сирі огірки в якийсь момент можуть трохи набриднути, саме тоді час їх малосолити.

Малосольні огірки – це дуже смачна закуска. Огірки виходять пряними, ледь солоними і дуже ароматними, але при цьому вони зберігають свій яскравий та свіжий смак.

Пропонуємо до вашої уваги відмінний рецепт малосольних огірків. Огірки за цим рецептом виходять дійсно малосольними і навіть через 2-3 дні у банці вони не стають занадто солоними.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки маленькі – 700 г;
  • вода – 500 мл;
  • кріп – великий пучок;
  • часник – 5 зуб.;
  • сіль – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Особливого аромату малосольним огіркам надасть кріп. Найкраще брати зонтики кропу (коли він перецвів). Також можна використати насіння кропу, яке продається у будь-якій аптеці. На крайній випадок підійте звичайний молодий кріп.

Беремо невеличкі огірочки, ретельно їх миємо, просушуємо і відрізаємо хвостики.

Беремо банку, або контейнер, в якому будемо солити огірки. На дно контейнера викладаємо половину всього підготовленого і вимитого кропу. Далі викладаємо щільно огірки.

Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом
Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом

Часник ріжемо пластинками і викладаємо до огірків і на верх також викладаємо кріп.

Окремо готуємо розсіл. У холодній воді розчиняємо сіль та цукор. Розсіл треба дорбре перемішувати, щоб всі сухі речовини повністю розчинилися. Отриманим розсолом заливаємо огірки і накриваємо банку, чи контейнер кршкою.

Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом
Рецепт смачних малосольних огірків з секретним інгредієнтом

Ставимо огірочки в холодильник мінімум на 12, а краще на 24 години. За цей час вони просоліють і напитають ароматами кропу та часнику.

Такі огірочки ідеально смакують і до картоплі, і до м’яса та різноманітних гарнірів.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Відключили воду й світло: Лілія Ребрик показала “наслідки” відсутності цивілізації на своїй голові (ФОТО)

Як живуть з відключенням світла українські зірки та які зачіски вимушені роботи через відсутність води у домі: реалії, з якими стикається кожна родина зараз.

Ви ахнете, побачивши таємного сина Меладзе і Джанабаєвої, від якого очей не відірвати: “Хорошенький хлопчик”

Зазвичай, допитлива публіка цікавиться життям не тільки знаменитостей, а й їх сімей. Сьогодні шанувальники вітають з днем народження молодшого сина Валерія Меладзе.

Вперше за 2 останніх роки: співачка Олена Вінницька розповіла, чим займалась вона та її чоловік весь цей час

Співачка Олена Вінницька, колишня учасниця гурту ВІА Гра вперше за 2.5 роки з'явилась на публіці та розповіла, де весь час пропадала сама та її чоловік-музикант.