Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.

На світлинах можна побачити, наскільки енергійний, бадьорий і молодий вигляд має цей чоловік, всупереч своєму вікові.

Родинні цінності та підтримка

Джамала завжди відкрито говорила про важливість родинних цінностей і підтримки. Її батько є яскравим прикладом такого підходу до життя. Він завжди був поруч зі своєю донькою, підтримуючи її на всіх етапах кар’єри та в житті. “Мій батько завжди був і залишається моїм найбільшим прихильником і джерелом натхнення”, – часто зізнавалась співачка.

Завжди поряд. Джамала показала фото свого батька. Скриншот фото з Мережі

Енергія та молодість

На фотографіях, якими поділилася Джамала, її батько виглядає надзвичайно енергійним і активним. Важко повірити, що перед нами людина поважного віку. Його молодий вигляд та життєрадісність вражають і викликають захоплення у шанувальників співачки.

Джамала показала фото свого батька. Скриншот фото з Мережі

“Завжди приклад несамовитої сили та праці, віри у свою мрію”, – прокоментувала світлини Джамала.

Як неодноразово раніше розповідала виконавиця, секрет молодості її батька полягає у здоровому способі життя.

Крім фізичної активності, ця людина має багато захоплень і хобі, які також допомагають йому залишатися молодим. Він любить музику, подорожі та читання. Ці заняття збагачують його життя і додають йому енергії. Та й онуки, а їх у нього, як відомо, тепер троє, не дають нудьгувати.

Реакція шанувальників

Фотографії, які опублікувала Джамала, викликали хвилю позитивних емоцій у її шанувальників. Вони не лише захоплюються зовнішнім виглядом її батька, але й висловлюють слова підтримки та вдячності за те, що співачка ділиться такими особистими моментами.

Ці чудові світлини, якими поділилася Джа, надихають і мотивують багатьох дбати про своє здоров’я і цінувати підтримку близьких.

Популярне

Схожі статті

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.

52-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, що стане дідусем і показав знімки з УЗД: “Моєму щастю немає меж”

Ектор Хіменес-Браво розсекретив знімок УЗД та нарешті поділився приємною новиною зі своєю аудиторією. На це чекали прихильники вже декілька років та питали шеф-кухаря: коли вже?