Купальникові тренди можна підгледіти в зірок: у Дімопулос рожевий, у Заріцької жовтий, у Гвоздьової леопард

Літня спека змушує всіх мріяти про відпочинок на воді. Багато хто з зірок може собі дозволити поніжитися у морській пучині та продемонструвати на березі пляжний костюм.

Валерія Гусєва

Дружина тренера київського “Динамо” Олега Гусєва прихопила з собою на Мальдіви чимало пляжних луків. Отже, можемо помилуватися красою жіночого тіла. За пів року після пологів друга половинка відомого футболіста повністю повернула собі колишні форми. Тож може сміливо гуляти океанським узбережжям, насолоджуючись шумом хвиль.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Анна Саліванчук

Колишня дружина народного депутата відбула у теплі краї разом із синами Глібом та Нікітою. Акторці заради цього довелося відмовитися від знімань у серіалі, що дуже необачно, адже тепер вона самотня матуся. Щоб зробити селфі у коричневому купальнику на грецькому узбережжі, Анні з дітьми довелося здолати зо 2 тисячі кілометрів та перетнути безліч кордонів. Але воно того варте.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Санта Дімопулос

Розлучена ексспівачка показалася на італійському узбережжі, де проводить час із дітьми Даніелем та Софійкою. До цього Санта встигла відвідати Балі. Рожеве бікіні чудово відтіняє засмаглу шкіру знаменитості та не приховує її накачаних м’язів.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Олександра Заріцька

Похвалилася соковитим бюстом і солістка гурту Kazka. Вбравшись у жовтий купальник, Саша ще й активно порухалася під власний новий трек. Пісню зірка виконує не сама, а в дуеті з Tricky Nicki. Після милування видатними принадами Заріцької кількість переглядів має різко підскочити.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Аніта Луценко

Фітнес-тренерка вбралася у червоний купальник, відпочиваючи у львівському СПА. Підписникам свого Інстаграму показала вид ззаду, перебуваючи в басейні. Як завжди, Аніта пропагує активний спосіб життя.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Ілона Гвоздьова

Хореографиня продовжує радувати підписників світлинами з Болгарії. Цього разу похвалилася фото в купальнику, які зробила її донька Рія. Леопардовий принт малюсінького бікіні чудово підкреслив нещодавно підправлені перли знаменитості.

Знаменитості продемонстрували трендові купальники

Популярне

Схожі статті

“На кривій козі не під’їдеш”. Зірки, з якими іноді дуже важко працювати: Могилевська, Кароль, Алан Бадоєв

Робота з зірками завжди має свої особливості та виклики. Наталка Могилевська, Тіна Кароль та Алан Бадоєв – яскраві приклади талановитих людей, кожен з яких має свої унікальні підходи до роботи.

Пухкий йогуртовий торт без борошна я назвала “Хмаринка”: готую подругам на чай, а вони без рецепта не йдуть

Пухкий йогуртовий торт без борошна – це не просто десерт, а справжнє кулінарне мистецтво. Завдяки простому рецепту та доступним інгредієнтам ви зможете легко його приготувати.

Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.