Юрій Горбунов розповів, за що не любить Київ

Під час першого приїзду до столиці у нього вкрали гроші.

День міста відзначили 31 травня у Києві. У цей день багато дописів зірок в Instagram стосувалися столиці. Вони публікували улюблені місця, згадували цікаві історії та розповідали, за що люблять місто.

Шоумен Юрій Горбунов також вирішив написати пост, присвячений Києву. Він поділився історією, як вперше приїхав підкорювати столицю. Артист зізнався, що це йому вдалося не відразу.

Тоді він приїхав вступати в інститут театрального мистецтва ім. Карпенко-Карого, але відразу на вокзалі у нього вкрали гроші. Він спробував знайти допомогу у гастрономі, але там його не зрозуміли, тому що Юрій розмовляв українською мовою.

Незважаючи на перше знайомство зі столицею, він зізнався, що любить це місто.

«Я закохався в це місто з першого погляду! Хоча в перший же день у мене з кишені на вокзалі витягли гроші, а у центральному гастрономі на мою українську мову відповіли — «Я вас не понимаю!». Це була столиця радянської України! Багато часу з того моменту пройшло. Столиця змінилася, але цей неймовірно захопливий дух, який я відчув тут вперше, живе зі мною завжди! А ще у Києві народилася моя дружина і мій син! Найдорожчі мої люди! Ну як тебе не любити!», – написав артист.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.