“Про першу і третю він не розповідає”: Валерій Харчишин тричі закохувався, але ми бачили лише другу дружину

Валерій Харчишин не любить говорити про особисте життя, тому мало хто знає, що в житті лідера гурту "Друга ріка" було два шлюби. І старший син музиканта якраз народився від тих стосунків.

Довгий час Валерій Харчишин жив з Юлією та трьома дітьми, тож усі вважали, що в житті артиста був лише один шлюб. Насправді все виявилося не так. Ще у 20 років молодик жив у квартирі своєї дівчини разом з її мамою. Тому вважав за необхідне зробити пропозицію коханій.

Валерій почувався дорослою людиною, тож вчинив, як відповідальний чоловік. Вони побралися, а невдовзі стали батьками. На жаль, прожили разом молодята всього кілька років. Потім розлучилися.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин

Колишня спочатку сама виховувала первістка Івана. Згодом хлопець переїхав жити в родину батька та його другої дружини Юлії. От загал і вважав, що всіх трьох дітей народила саме ця жінка. Нині Іван боронить Україну в лавах ЗСУ.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин: з Юлією

Тим часом життя не стоїть на місці. Валерій розлучився й з другою дружиною після 13 років шлюбу. З Юлією вони не жили разом ще до повномасштабного вторгнення. У травні 2022 року стало відомо про розлучення пари.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин: зі старшим сином Іваном

Жінка з дітьми перебралася до Польщі. А у Харчишина-старшого нове життя. Він, ще офіційно перебуваючи в шлюбі з Юлією, вже мешкав з іншою жінкою, імені якої називати поки не хоче.

Музикант залишив другій дружині будинок у Гостомелі. На жаль, його розбомбили окупанти, тож там практично нічого не залишилося. Валерій мріє відновити своє житло. З Юлією доводиться спілкуватися, оскільки вони мають спільних дітей. Це дуже важко дається Харчишину, але іншого вибору немає.

Популярне

Схожі статті

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.

“В мене боліла нога до коліна”: Дружина Віктора Павліка травмувалась на пляжі за кордоном та показала як

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розказала у своєму блозі, як отримала травму під час відпочинку на морі та розповіла історію, як все сталось.