“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

Олександр Шовковський

Любиш футболіста – маєш розділяти його любов до тварин. Головний тренер ФК “Динамо” частенько фотографується на лоні природи. От і цього разу разом із коханою Мариною Кутєповою власноруч погодували маленьких оленяток.

Як виглядають дружини відомих футболістів

І хоч на фото бачимо лише коліно молодички, а обличчя приховане за великими окулярами та капелюхом, усе одно відчувається: обраниця Шовковського – справжня красуня.

Олег Гусєв

Дружина колишнього “динамівця”, а нині тренера, відпочиває у справжньому раю – на Мальдівах. Валерія змінює купальники мов рукавички. А ми маємо можливість оцінити ідеальну фігуру красуні.

Як виглядають дружини відомих футболістів

Й на пляжі, й біля басейну дамочка хизується пружним бюстом та стрункими ніжками. Якщо зважити, що цьогоріч народила дитину, то дружині Гусєва великий респект.

Роман Яремчук

Христина, з якою футболіст побрався 2017 року, не лише красуня, але й розумниця. Молодичка привела 4-річного синочка на матч збірних України та Словенії, одягнувши у футболку з прізвищем татуся.

Як виглядають дружини відомих футболістів

Цим надихнула благовірного на красивий переможний гол. Роман не стримався, підбіг до трибуни й поцілував нащадка. Ще й встиг перекинутися парою слів із дружиною-красунею.

Андрій Пятов

Колишній голкіпер збірної України перебуває у шлюбі 19 років поспіль. А дружина Юлія й досі підтримує ідеальну форму. Жіночка навіть дозволяє собі фотографуватися на пляжі практично без нічого, лише прикрившись величезним капелюхом.

Як виглядають дружини відомих футболістів

І це після чотирьох пологів! Найстаршій доньці пари Дар’ї вже 18 років, а меншому сину Леву лише 5. У сім’ї підростають ще дві доньки Мілана та Мая.

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.