Світлана Тарабарова розповіла, як старший син реагує на її вагітність

Її дворічний син мріє про сестричку.

Співачка Світлана Тарабарова нещодавно зізналася про те, що чекає на другу дитину. У артистки вже є старший син Іван, якому у вересні виповниться два роки. Вона розповіла, що задає хлопчику питання, чи хоче він сестричку. Іван відповідає ствердно, додала співачка. Втім, стать дитини Тарабарова поки не розголошує.

Також співачка зазначила, що не планує після пологів відразу повернутися до роботи.

«Не збираюся робити перерв, тому що я буду нещаслива, якщо я не буду співати. Кому потрібна нещаслива мама? [Сина ] Івана ми вже готуємо», – розповіла Світлана.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.