Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.

Після розлучення із Захуром, Камалія залишила своїх доньок Арабеллу та Мірабеллу у Лондоні, де вони живуть і навчаються в Belmont Mill Hill Prep School.

Дві нагороди для Мірабелли

Мірабелла, донька Камалії, отримала одразу дві важливі нагороди: за Прогрес і Старанність для учнів 5 класу та за друге місце в конкурсі цифрових новин. Як пояснила співачка, цей конкурс є загальнонаціональним змаганням по всій Великій Британії, у якому беруть участь діти віком від 8 до 18 років. Конкурсанти створюють 90-секундні новинні репортажі, демонструючи свої вміння у продюсуванні, режисурі та монтажі.

“Мірабелла виступила продюсером, режисером і монтажером свого репортажу, що принесло їй друге місце у цьому престижному конкурсі”, з гордістю розповідає Камалія.

Камалія похизувалась шкільними досягненнями своїх доньок. Скриншот фото з Мережі

Підтримка Камалії

Цього разу без зайвої сором’язливості жінка розповіла, як пишається досягненнями Мірабелли, підкреслюючи, що важка праця і старанність приносять свої плоди. До речі, на врученні нагороди вона була присутня разом з колишнім чоловіком і виглядала дуже щасливою.

Арабелла теж не відстає

Хоча в цей раз більше уваги приділено досягненням Мірабелли, Арабелла також активно навчається і бере участь у шкільному житті. Їхня матір неодноразово зазначала, що її обидві доньки талановиті та працьовиті, і вона впевнена, що попереду у них багато успіхів.

Досягнення Мірабелли та Арабелли демонструють, що підтримка батьків, навіть на відстані, є надзвичайно важливою. Камалія не тільки пишається своїми доньками, але й слугує прикладом для інших батьків, показуючи, як важливо вірити у своїх дітей і допомагати їм досягати висот. І справді, чому б не похизуватися, якщо є чим?

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.